Kispest polgármestere, Gajda Péter nem lát kerületeken átívelő mutyit, a Lackner-felvétel szerinte egy kocsmai locsogás, de támogatja a vizsgálóbizottság felállítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Naná hogy tagadni fog a végtelenségig!
"Érdekes, MSZP- és Fidesz-közeli vállalkozói körök összejátszására utaló egybeesésre hívja fel a figyelmet a 24.hu. A lap Lackner Csaba, a kispesti volt szocialista önkormányzati képviselő a Magyar Nemzetben megjelent titkos hangfelvételeken elmondott állításai nyomán indult el, és azt találta, hogy bizonyos cégek többször feltűnnek a józsefvárosi és a kispesti közbeszerzési pályázatok környékén, csak éppen eltérő szerepkörben: az egyik brigád az egyik kerületben nyeri a pályázatokat, a másikban vesztes ajánlatokat ad, a másik pedig fordítva. "
index.hu/gazdasag/2019/11/26/mszp_fidesz_korrupcio_kozbeszerzes_jozsefvaros_kispest/

Nyilván hazugság az egész! Az nem létezhet, hogy a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban rabolja le a kerületet/a Fővárost/az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.