Varga Judit igazságügy-miniszter Twitter-bejegyzésben ment neki Dobrev Klárának a felmenője kommunista-múltja miatt. Pont Vargának nem kellett volna ezzel előjönnie, mert az apja SZT-tiszt volt Miskolcon - reagált erre Hadházy Ákos. A miniszter szerint ebben semmi újdonság nincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Komcsi szülők fideszes gyermekei! Ennyi! 30 év után meg már mindent meg lehet magyarázni. (Megjegyzem, ha valaki alhadnagyból hadnagy lett, akkor eltelt klegalább 3 év az előléptetéshez, tehát azért letett valamit az asztalra.) És Dobrev nagyapja volt és nem az apja volt! Micsoda különbség. Még ez is.
justhpeter
Azt gondolom ezért tartunk 30 évvel a rendszerváltás után ott, ahol most állunk. Nem érdekel mi volt Dobrev nagyapja, nem érdekel mi volt Varga apja korábban, mivel ma egyik sem közszereplő. Talán azzal kellene foglalkoznunk, hogy mi, a gyerekeink és az unokáink jobban élhessenek. Megjegyzem szégyen ami a parlamentben az ügynöklistáról folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.