A leghíresebb magyar sajtólevelező 96 évet élt. A 96. születésnapján meghalt Del Medico Imre – írta meg a 24.hu. Az ország leghíresebb sajtólevelezője két éve adott interjút a HVG-nek. Akkor úgy mutatta be pályája kezdetét: „Érettségi után elegem volt az iskolából. Beraktak egy állásba, amit 1942-re eluntam, és beiratkoztam a jogra. Amikor már az államvizsgák előtt álltam, kirúgtak a külügyből, lakásom sem volt.”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
RIP, igazából a műfaj apostola volt, de sajnos a műveltségét és korrektségét nem tudta terjeszteni
karma1
D@RonaGyuri: raga Gyurikam, mint embert, sajnalom, de mindig elkezdtem viszketni, amikor MINDENHEZ hozzaszolt, ha kellett, ha nem. Igen, nagyon szep dolog, ha valaki kiall bizonyos dolgok menten, de azert kicsit orjito volt olvasni, ahogy mindenbe beleszol.
Elfogadom, hogy o erre erzett kesztetest - jo, helyes, csinalja - de azert en az elso 10 -15 alkalom utan mar atugrottam ot...
Szep kort ert meg, R.I.P
RonaGyuri
@karma1: nem nem értett, de mindennek utánanézett! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: persze úgy is lehet tévedni!!! =))
karma1
@RonaGyuri: Draga Gyurikam, biztosan jo ember volt, ebben nem ketelkedem, de tudod szamomra az olyan ember elvesziti valahol a sulyat, amikor elkezd mindenhez erteni, aki a tyukszemtol az urkutatasig meg a repatermesztesig mindenhez ert, az valahol nem ert igazan semmihez sem. (Szegenykemnek az eletutja is kicsit ugy nez ki, hogy nem igazan talalta meg a helyet a tarsadalomban, illetve amit csinalt, nem biztos, hogy 100 ev mulva meg erdekel valakit).
Mondom, ettol fuggetlenul sajnalom ot, mint egy embert, aki jo volt egesz eleteben, es most elment.
(Lehet, hogy ez engem is minosit, sot biztos, de ettol fuggetlenul bennem a jovoben is ketsegeket fog ebreszteni minden olyan ember, aki azt tartja magarol, hogy o aztan mindenhez ert. Az igazi polihisztorokat is inkabb az utokor hatarozta meg az elet sok teruleten sokat alkotoknak, mint pl. Leonardo da Vinci )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.