Súlyos autóbalesetet szenvedett kedd éjjel Gáspár Győző és családja.

Gáspár Bea: nem tudok megszólalni az ütközés után

A Romantic frontembere az anyósülésen utazott, felesége, Bea asszony vezetett, lányuk, Virág pedig hátul ült, amikor a 21-es úton, a tari elágazás közelében frontálisan ütköztek egy – a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között a menetirány szerinti bal oldali sávba áttérő, azaz a forgalommal szemben haladó – másik autóssal.

Az ütközésben Bea, Virág és a másik autót vezető hölgy sérült meg, őket kórházba szállították.

Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt

– mondta a fiatal nő, akit még tegnap is kórházban tartottak.

CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem.

Hazafelé tartottunk, a belső sávban hajtottam, amikor észrevettem, hogy valaki jön szembe. Kihúzódtam a szélső sávba és lassítottam. Hangosan hajtogattam, hogy el fog kerülni minket, de néhány másodperc múlva meghallottam a csattanást és éreztem az ütközés erejét

– mondta Gáspár Bea.

Az első, amit meghallottam, hogy Virág kérdezi, jól vagyunk-e. Megnyugodtam, hogy él, majd Győző is megszólalt, nekem viszont nem jött ki hang a torkomon... Ettől Virág megijedt és zokogni kezdett.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Azért másnapra megjött a hangja. A súlyos sérülttel bezzeg tudott ordibálni a lányával együtt.
Hiába no a bunkó bunkó marad...
Málna
@Dr plágium: Mondjuk én sem fognám vissza magam, ha úgy gondolnám, hogy a másik szándékosan húzta rám a kormányt. Ha nem akar élni, az a magánügye, hát kezelje is úgy.
Dr plágium
@Málna: Nem tudni pontosan hogy mi történt. De! Bármi is az igazság nem megyek be a kórterembe ordítozni egy súlyos sérülttel.
Málna
@Dr plágium: Nem tudhatod, amíg valaki nem veszélyezteti szándékosan az életedet. Pláne a gyereked életét. Mellesleg én azt olvastam, hogy a sérült egyik hozzátartozójával vesztek össze.
Dr plágium
@Málna:Az hogy ők mi mondanak nem jelent semmit. A lényeg hogy kitették őket a kórteremből mert bunkó módon viselkedtek. Még ha igaz is amit mondanak (hogy szándékos volt a baleset) akkor sem a beteg ágyánál csinálok cirkuszt. Nem a hozzátartozóval balhéztak, ők csak ott voltak és nem hagyták szó nélkül.
www.life.hu/eletmod/20191128-balhet-csinaltak-gaspar-beaek-balesetuk-utan-a-korhazban.html?utm_source=hirkereso
www.borsonline.hu/aktualis/balesetuk-utan-balhet-csinaltak-gasparek-a-korhazban/187499
www.szeretlekmagyarorszag.hu/megszolalt-a-gaspar-gyozoek-autojanak-csapodo-kocsi-soforje/
Málna
@Dr plágium: Hogy ők, akik ott voltak, mit mondanak, az nem számít, de a szennylapok névtelen informátorainak kapásból hiszel? Akkor már inkább nekik higgy, már csak azért is, mert Gáspárék maguk is elismerték, hogy balhéztak. Ha igaz, amit mondanak, akkor most az egyszer megértem őket. Én is magasról tennék rá, hogy kórházban fekszik az illető, aki majdnem kinyírta a családomat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.