A kormány elfogadta Csepel és Ferencváros javaslatait a budapesti atlétika-világbajnokságról, a Miniszterelnökség szerda reggel jelentette be, az atlétikai stadionról is döntő Fővárosi Közgyűlés előtt. Most Karácsony Gergely reagált a kormányzati lépésekre.

Karácsony: olcsó hangulatkeltésnél többet ér a budapestiek egészsége

Szerdán kora délután a közgyűlés megszavazta, hogy mehet a Budapest által rendezett atlétikai világbajnokság, és a hozzá épülő stadion is. A stadionhoz Karácsony Gergelynek és Baranyi Krisztinának is voltak feltételei, a közgyűlés ezekkel a feltételekkel együtt támogatta az atlétikai vébét.

Karácsony ezzel kapcsolatban közösségi oldalán reagált a kormányra:

"Meghallgattam, elolvastam Gulyás miniszter és Fürjes államtitkár reakcióit a Fővárosi Közgyűlés tegnapi döntéseire, úgy veszem, van szándék a kormányban a megegyezésre, Budapest feltételeinek teljesítésére. Eddig jó.

A feltételeinkről – Gulyás Gergely bejelentése szerint – a jövő héten kezdünk tárgyalást. Alig várjuk. A közgyűlési döntésnek része, hogy a kormány a feltételeink teljesítésére határozatban kötelezze magát. Ezt is várjuk.

Látom persze, hogy egyes kormányzati szereplők – és ettől nyilván nem függetlenül – a lakájmédia azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha Budapest ellenezné a „szuperkórház” beruházást. Dehogy. Valóban vannak szakmai érvek, nem ártana, ha ezekre a kormány is odafigyelne. De ellenzésről nincs szó, ugyanis nincs is mit ellenezni. Öt éve csak beszélnek a „szuperkórházról”, de egy kapavágás nem történt. Hagyjuk tehát az olcsó hangulatkeltést, taktikázást, a budapestiek egészségének ügye ennél több komolyságot érdemel."

Kép:MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Nessy: Ez mindig így volt és így is lesz.
Most képzelj magad elé egy tanyasit, akinek se szomszédja, se telefonja. Neki mennyi az esélye?
jesz
a budapestiek egészsége tényleg fontos? Ugye ezt a papírt tette az orra elé a szövegírója?

Mert ha az lenne, akkor tiszábbak lennének a járdák, a lombhullató utcai fák alatti utak, a porladó kutyaszart sem kellene szívni főleg a babakocsiban ülő jövő nemzedékének, dízelautókat éjjel-nappal ellenőriznék van e koromszűrője, és felkutatnák ki is tüzel a kazánjában műgyantás szarokkal, bumival, műanyag
flakonokkal, vagy gyantás fával...stb...stb..

A tiszta levegővel máris megspórolna egy negyed kórházat, és baromisok tüdőpanaszost..
jesz
@Nessy: ha megépülne a szuperkórház valóban ott, ahol igérik, az könnyebben elérhető lenne, mint gondolnád...a XI.kerületi "Dobogó" nincs elérhetelen helyen..de amúgy mindenben igazad van.
fahrenheit451
@Szeparepa2: Toljad tesó, ami csövön kifér !!! (persze a te üzenteidet kitörlik - te szerencsés fasz :)
Igazad van - nem mindig, de sokszor.
A szarról lehet szépen beszélni, mg az a sok illatosítás... de néha kell valaki, aki a nevén nevezi a gyereket - sokszor, mert az ismétlés a tudás anyja:)

karácsonyi hangulat: www.youtube.com/watch?v=dyzseaTwbiQ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.