A fővárosba vezető utakon nagy a forgalom, az M0-s déli térségében az M1-es autópálya felé tartók torlódásra kell számítsanak.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében, két személyautó ütközött össze. A 62-es km-nél a sérült járművek már a leállósávon vesztegelnek, a nézelődés miatt mégis több km-es a torlódás. Legalább fél óra menetidő többlettel kalkuláljanak!

Útinform: több kilométeres a torlódás az M0-s keleti részén egy baleset miatt

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M7-es autópályán, Budapesten, a belváros felé a 10-es km közelében egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött. Az áruházaknál levő körforgalomnál a külső sávot lezárták, már két hosszú torlódás alakult ki.

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán mindkét irányba telítettek a sávok, – az M1-es autópálya felé, – Halásztelek és Szigetszentmiklós térségében lassul le a haladás, 15-20 perccel is hosszabb lehet a menetidő. Az ellenkező oldalon, az M5-ös autópálya irányába egyelőre nincs fennakadás.

- Élénkül a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Az M1-es és M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, csakúgy, mint az M3-as autópálya bevezetőjén telített sávokban lehet autózni.

Súlykorlátozást  vezethetnek be a 84-es főút és a 861-es út egy részén

A magyar-osztrák határszakaszon várhatóan 2019. december 3-tól 7.5 tonna súlykorlátozást vezetnek be a 84-es főúton a 128-as km-től a Sopron-országhatárig, illetve a Kópháza-országhatárra vezető 861-es főúton. Kerülni a Hegyeshalom határátkelő illetve a Kőszeg határállomás felé lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.