Ásotthalomnál 44 ember próbált átjutni a járatokon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Mennyi idő alatt ásták ki Toroczkaiék??? :))
Hol van a sok föld, homok?? Csak nem elfuvarozták a migráncsok?? :))
jesz
@durbincs: látom egész éjszaka melóztál...azt meg kell hagyni, van türelmed a hülyeséghez..az indián népek nem bántották a zavarodottakat, mert ők semmire sem voltak jók, de arra nagyon...mulattatták a harcosokat.
jesz
a hírek szerint a vajdasági magyarok szóltak, hogy furcsállják a migránsok mozgását, valamit nagyon ügyködnek...aztán rátaláltak a "lyukra"

a roham előtt nem ártana a legmodernebb vízágyúkat beszerezni, hadrendbe állítani(tíz köbméteres lajtoskocsival), nagy hatósugarú paprikaszpréket kiosztani, pihent farkaskutyás járőröket sétáltatni kilométerenként legalább egy fő+kutyus, és sokkolók százait szétosztani, + pótelemek, vagy akkumulátorok...

a tűzparancsot később, ha már a kerítést teljesen kidöntötték, és ezrével jönnek...(könnygáz, gumilövedék, fény és füstgránátok, rengeteg bilincs...)
Yoda69
Kezzel nem lehet asni, csak kaparni. Egy 44 meteres alagut sziklas talajban 6 meter melyen kikaparasa kezzel, nos azt hiszem magaert beszel hogy lehetetlen. Javaslom a fideSS birkaknak, dubbincs es tarsainak hogy probaljak meg a nagy roman alfoldon.
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: te viszont nem lehetsz repedt agyú... Ugye érted?? :))))
Amúgy az úszóhólyagodra léptek, hogy így ajvékolsz? Egy raklapnyi cigány nem visítozik így az 1-esvillamoson, mint te itt egyedül...:)))))
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: mi van nyálkás, fogy az oxigén a pocsolyádban??? :))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.