Nem kérünk a Black Fridayből - skandálták a Kossuth tér felé. A fiatal tüntetők világszerte próbálnak nyomást gyakorolni a kormányokra, hogy tegyenek többet a klímavédelemért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Abban az országban, ahol szövetségeseink közül már csak Bulgáriában kisebbek a jövedelmek butaság volt a klímaproblémát a Black Fridayval összevonni. Ez egy lehetőség néhány dolog beszerzésére azoknak is, akik máskor nem tehetik meg. A gazdag rendszerhaszonélvező nertársak pedig akkor is túlköltekezhetnek, ha nincsenek ilyen árcsökkentő időszakok. Tavaly volt szerencsém látni egy teljes napon át, hogy a módosabbak is kihasználták a lehetőséget de a szegényebbek is meg tudtak venni néhány olyan dolgot ami egyáltalán nem luxus a mai világban, csak máskor nem telik rá. Szerintem a klíma nem ettől fog tönkremenni. A klímavédelem nagyon fontos de nem gondolom, hogy az ifjak felheccelése árán fog megvalósulni.
Csizmás Kond
...globális elbutulás...ez jellemző a mai fiatalokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.