Újabb hazugságot terjeszt a közmédiáról a "sánta kutya média" – közölte pénteken az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban a The Guardian című brit lapban megjelent cikkre reagálva.

Iszonyú dühös a közmédia, "botrányos hazugságok" terjesztésével vádolja "sánta kutya médiát"

Fotó: Youtube

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták: "mindent megtesz a sánta kutya média azért, hogy megpróbálják elterelni a figyelmet a közmédiával szemben keltett botrányos hazugságról, amivel tegnap buktak le".

Beigazolódott ugyanis, hogy

éppen a liberális online média világa az, amely számon tartja bizonyos produkciókban, művészeti alkotások kapcsán az abban szereplő személyek szexuális beállítottságát

- hívták fel a figyelmet.

A közleményben olvasható, hogy "hazugságuknak még nagyobb feneket kerítve arra sem voltak restek, hogy az ügyüknek nemzetközi figyelmet színlelve a Népszava volt munkatársa írt a The Guardian című brit lapban egy cikket, amit így a többi nemzetközi sajtóorgánum is átvett".

"Lebukásuk miatt ma újabb frontális támadást intéztek, és újabb hazugsággal vádolták a közmédiát. Úgy látszik, hogy próbálnak mindent megtenni azért, hogy elfeledtessék azt a skandallumot, amit okoztak. Hiába! A hazugság soha nem válik igazzá"

- áll a kommünikében.

A dühödt közlemény kiindulási pontja, hogy az Index és a Guardian arról írt, külön-külön belső forrásokra hivatkozva, hogy az elsőre érthetetlen döntés (hiszen pénz van rá, és korábban sokan dicsérték a közmédia vezetői közül nyilvánosan) mögött az MTVA-n belül sokan a melegellenes hangulatot sejtik – fejtegeti a 444.hu.

Az Index még annyit tett ehhez hozzá, szintén névtelen forrásra, forrásokra hivatkozva, hogy egyesek szerint „most lett elege a kormánynak és a közmédia felső vezetésének az Eurovíziós Dalfesztivál túlságosan toleráns, multikulti világából és az úgynevezett »buzilobbiból«, ahogy többen is fogalmaztak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Kedveseim!
Nem a sánta kutya hazug a mondás szerint! (Meg mások szerint sem)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Shikari: - az illibsi hazudozáshoz hogy viszonyulsz?
Mert én mindenféle hazudozást utálok...
görbetükör
@Shikari: Szóval szerinted senki más nem hazudik?
görbetükör
@Shikari: Szóval nem "rendszerszinten" más hazugságokkal jól megvagy.
Ez egyébként ki is derül a hozzászólásaidból. :D
Aki Én
@Shikari: Valamiért még így is a fidesz média bukja naponta a pereket. Képzeld, ha valódi jogállam lennénk.
görbetükör
@Shikari: Én korábban írtam, hogy mindenféle hazugságot elítélek. Te viszont nem vetted figyelembe és hazugságot terjesztesz rólam.
Mélységesen elítéllek érte.
görbetükör
@Shikari: Igen. Jó szeretni az igazságot és jó elítélni a hazugságot.
Egyszer te is megpróbálhatnád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.