Kardiológiai intézetben járt Vajna Tímea.

Andy Vajna özvegye a közelmúltban a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben járt, ahova egy mosó- és szárítógéppel érkezett, miután megtudta, az ott dolgozók munka után hazaviszik kimosni a szennyest. A Blikknek elmondta, napokig a látogatás hatása alá került.

A szívem szakad meg, amikor egy olyan gyermeket tartok a kezemben, akiről lemondtak a szülei. Nekünk Andyvel a világot jelentette volna, ha babánk születik

– mondta Vajna Tímea.

Tímea mosógépet adott, hogy a nővéreknek ne otthon kelljen mosniuk Miután közzétette a kórház-látogatásról készült fotókat és videót, Instagram-oldalán záporozni kezdtek az elismerő hozzászólások.

Jólesik, hogy az emberek nem csak akkor kommentelnek, ha negatív kritikát fogalmaznak meg

– tette hozzá.

Amíg férje, a néhai filmügyi kormánybiztos élt, együtt is jótékonykodtak.

Andyvel ebben is hasonlóak voltunk, ő rendszeresen adományozott többek mellett a Magyar Hospice Alapítványnak is, egy szobát róla neveztek el

– árulta el Vajna Tímea, és emlékeztetett, hamarosan árverésre kerülnek a legendás producer filmes relikviái és személyes tárgyai. Az özvegy reméli, nagy összeg gyűlik össze az aukción, hiszen abból a pénzből szeretne további adományokat osztani. 

Címlapkép: Instagram/Tímea Vajna

(blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Akkor meglátogathatná az én unokámat is...ő süketnémán-vakon született, deréktól lefelé béna...
lampa laz
@jesz: Amit írtál, a szívem szakad bele. Ez igazi embert próbáló feladat, kívánok nagyon sok erőt, türelmet és végtelen szeretetet hozzá, még akkor is ha mindez meg van nálatok. Tudom milyen unokát szeretni, nekem három van.
namihami
@jesz: Csak azt írhatom, amit lampa laz is írt. Adjon az Isten (ateista létemre) rengeteg erőt nektek és még így is, ilyen körülmények között is sok örömet a kicsivel/ben.
namihami
Nincs túl jó véleményem erről a nőről. DE MOST MEGEMELEM A KALAPOM ELŐTTE. Nem a mosógép, hanem a gyerekekkel kapcsolatos hozzáállása okán. Feljebb lépett a létrán egy fokkal.
szaboria1
Ez a nő úgy kamu ahogy van. November 23-án ha igaz akkor már Amerikába volt és 26-án Jennifer Lopezzel fotózták.
jesz
@lampa laz: @namihami: ez feldolgozhatatlan...és nem vigasz, hogy hazánkban nem ő az egyedüli ilyen halmozottan fogyatékos-sérült...

Köszönöm az együttérzést. Amikor egy türelmetlen anyuka rázza a kicsinyét, és ordít vele, megkérdezem, hogy így jobb?
-majd ha a magáé is ezt teszi, akkor megnézem mit csinál...
-az enyém nem csinál ilyent..
-persze, mert az csodagyerek..
-igen, csoda hogy él...süketnéma, vak és béna...

ekkor visszavesz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.