Kincses Gyula lett a Magyar Orvosi Kamara új elnöke a szombati tisztújító ülésen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
És akkor mostantól a vágyott 900 ezer forint fizetést kapják a kezdő orvosok?
Nyírfa
@36:

Mostantól az orvosok remélhetőleg meg fogják élni az érdekérvényesítő képességüket, akár a bérükről, akár a hippokratészi esküjük megtartásáról van szó.
Jozefina
Külső szemlélőkét Éger iigen gyengén, vagy egyáltalán nem az orvosok érdekeit képviselte!!! Ráadásul még csak szimpatikus sem volt!!! Itt legalább megtörtént a megújuló rendszerváltás!!!
relatív
A magyar egészségügy annyira zavaros, és minden - mint ahogy más vezetési helyeken IS - összefügg mindennel, hogy eredményt csak hosszabb idő után várhatunk még a hozzáértő, és becsületes csoport vezetése folytán IS !

Alapvetően - és többen nem ezért mennek más országba, hiszen ott sem hatalmasat emelkedik keresetük - a rendszer adta összevisszaság gátolja az értelmiség jó közérzetének meglétét, ami váltásra ösztönzi azokat, akiket idegileg borít ki ez a környezet mind az egészségügyben, mind a gazdaság egyéb területén... IS !
Eriksson
@relatív: Nagyon árulkodó ám ez a sok IS!
Nessy
Sok sikert kívánok Kincses Gyulának! Sok évtizede egészségpolitikus, ismeri a problémákat. Világ megváltásra ő sem képes, de talán sikerül valamit elérnie, amit Égernek már évek óta nem sikerül. mert csak a szép szólamok vannak! Az hogy egy - egy területre több pénzt adnak, a többi rovására, az halottnak napszemüveg! Az. hogy az amortizációt évtizedek óta nem fizetik, az bizony több kormány bűne! Már az első Orbán kormányé is!
Dr plágium
@durbincs: Úgy emlékszem már mondtam neked hogy a legközelebbi hozzátartozóddal foglalkozzál.
A saját IQ 50? A helyedben nem dicsekednék vele, bár aki írni sem tud attól nincs mit várni :))
Sámannus
Majd a pohos maga mellé veszi, mint a többi bukottat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.