Pénteken a hazafias és honvédelmi nevelésről rendeztek konferenciát az Országházban, ahol Kövér László is beszédet mondott. De milyet! A nyitógondolat a következő volt:"Európa - annak kivétel nélkül minden állama és nemzete - jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja. " Ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy "már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok". A másik cél az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem.- Ezen célok eléréséhez például a "teljesen eltorzított gendertant" használják, amely aláaknázza a fiatalok nemi identitását "azzal, hogy míg a homoszexualitást érinthetetlen biológiai adottságként kezeli, addig a férfi és női nemi identitást tanult, tehát megváltoztatható társadalmi szerepnek tartja, és...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
"A nyitógondolat a következő volt:"Európa - annak kivétel nélkül minden állama és nemzete - jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja. " Ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy "már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok".

Csúsztatás :-( ezt épp pont ti gerjesztitek mint FIDESZ fedőnév alatt már közel 10 éve :-(((((
Fantomasz
@durbincs: Meg az anyád az aki homokszemért hált matrózokkal és már övé volt az egész gobbisivatag .
kokopelli
@Fantomasz: Ne foglalkozz vele!Lehet,hogy ő a GFG személyesen? Ki tudja? Kit érdekel? Mind1 !?!?! (;-))
Fantomasz
@kokopelli: Remélem a Karácsony nyit új nagy opnit és ezt és ilyen degenerált bolondokat végre bezárják majd ha nem lehet kikezelni akkor végleg . Ezt remélem .
Nyírfa
Miközben a nyugat felől érkező liberális tudatelfoglalók démonaival hadakozik, látszólag eredménytelenül, Kövér éppen azt próbálja leplezni, hogy Kína minden egyes polgára a tudatuk kormányuk általi ellenőrzésének van kitéve. Várom már, hogy a kínaiak észbe kapjanak, amíg van mibe. Másfél milliárd embert tart foglyul egy pártállam. Ezt még kimondani is rettenet.
És van már, fent a Várban, Budapest legvédettebb, legszebb, történelmet idéző kis zugában, ott, ahonnan a felcsúti születésű kiskirály elüldözte a múzeumot, a könyvtárat, egy kínai campus, ahol informatikai képzést nyújt a legalattomosabb ázsiai diktatúra. Szép, igaz, Kövér László?
No de van egy önkormányzata is a kerületnek, és mindent nem lehet a polgárok feje felett intézni. Még nem.
Fantomasz
@Nyírfa: Helyesbítek, bátorkodom : Már nem és egyre jobban nem .
Nyírfa
@Fantomasz: Úgy látod, hogy már nem tudnak csak úgy átlépni rajtunk? Az jó!
Fantomasz
Úgy ,de megszállottak , hatalomörültek ,pénzmániások és vénülnek kifelé ,be vannak gyepülve ,úgyhogy meg fogják próbálni ,na akkor nem szabad hagyni !
Nyírfa
@Fantomasz: Igen, ettől egy kicsit tartok, sok mindenre képes az ember, ha a vesztét érzi, és itt egy egész kormányzatról van szó, amely mozgósítani tudja a híveit, akár a határon túlról is. Látjuk a parlamenti őrségtől a TEK-ig, a lelátók népétől a betyárseregig, a cöftől a hadseregig bezárólag, mennyire fokozzák a militáris hangulatot az országban, hazaárulónak, ellenségnek kikiáltva minden magyart, aki nem hajlítja feléjük a gerincét.
De, rajtam, biztos, hogy nem fog múlni a bukásuk.
Peller Anikó
"Magyarország - annak kivétel nélkül minden polgára - jelenleg egy tudatmegszállás célpontja.. Ennek az újfajta hadviselésnek a célja, hogy a fiatalok azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok". A másik cél az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem. Kövér.
Nessy
A nyugat felöl érkező liberális tudatmegszállók pártunk és kormányunk nagyjait nem fenyegetik! Nincs mit megszállni!
Nessy
@Peller Anikó: van egy olyan érzésem, hogy a fiatalok tisztába vannak vele, hogy fiuk e, vagy lányok! Legalább is a születések száma ezt igazolja! :-))))
Fantomasz
@Nyírfa: Ez mind igaz ,kivéve hadsereg nincs .
Nyírfa
@Fantomasz: Jó, akkor legyen katonaság! :)
kokopelli
Ezek a narancsos niemandok egymást überelik a baromságban!Lesz év végen egy eredményhírdetés
vándorpokállal és a győztes megnevezésével?! Kiváncsi vagyok ki nyeri az országos metélkedőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.