A Fidelitas tisztújító kongresszusán felszólalt szinte a Fidesz teljes krémje. Kövér szembement az illiberalizmussal, Kásler 1100 évet ment vissza, Kubatov és Kocsis, pedig még mindig a Nélküleden lovagol.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egymást túl licitálva mondják a nagy baromságokat!!!??
Jozefina
Egymást túl licitálva mondják a nagy baromságokat!!!??
Eladott Ország
Halottak napján elfeledkeztünk megemlékezni azokról az agyhalottakról, akik a fidelitasba távoztak.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/76760116_3133441863339120_1115322093882310656_o.jpg
A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák, Böröcz Lászlók jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros
üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Ezek a szánalmas, Orbán kottájából büfögő, hazug, cinikus, a kollektív amnézia hátán magasra kapaszkodott alakok, akik miatt az Országgyűlés egy vidéki kocsma színvonala alá süllyedt, mechanikus gombnyomogatásra berendezkedett, méltatlanul lecsúszott intézménnyé züllött.
Nessy
A hallgatóság színvonalának megfelelő felszólalók, és felszólalások!
Edmond Dantes
Majd az összejövetel végén a kongresszus elénekelte az.." add ide a didit"c.fideszes kultusz dalt,amelyre mindnyájan felálltak.
Dr plágium
@Edmond Dantes: Ezeknek már nem áll fel, impotens farkak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.