LASSAN MÁR IRÁNY A SZEKULÁRIS HATÓSÁG!!! =)) A fideszes országgyűlési képviselőnek az épületben van irodája, ám az önkormányzat év végével felmondja azt. A költségvetési és gazdasági bizottság egyik előterjesztése szerint Péterffy Attila független polgármester felmondja Hoppál Péter irodáját, ami a városházán van – írja a Pécsi Stop. A portál szerint a képviselőnek felajánlottak egy csereingatlant.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem vigyáznak még a végén a szekuláris önkormányzatiság is szóba kerülhet

a gaz ellen ismét tanúságát adta annak, hogy üldözi az igaz matyarokat

Talán még arra is sort kell kerítsen a mi szemünk-fénye, hogy a keresztényüldözés elleni államtitkárság mellett létrehozza a magyar-elleneség elleni főminisztériumot. A gaz ellen – visszaélve azzal, hogy megengedték nekik, hogy ártunk és qurmányunk hatalmas győzelme ellenére néhány helyen helyhatóságoskodjanak – túlzásba viszi a vélt hatalmát. Egyes helyeken arra vetemednek, hogy feltárják, sőt – még szerencse, hogy a jó Polt a helyén van és tudja a dolgát – büntető-feljelentéseket fontolgatnak. Pl. olyan mondvacsinált ürügyekkel, hogy a helységeik felvirágoztatásában megfáradt város-atyákat vegzálják olyan ürügyekkel, hogy miért követelnek 5évnyinél is több szabadság-megváltást, pedig tudhatnák, hogy az Adrián hajókázva és … csak a településük felvirágoztatásán ügyködtek! =))
Azonban mindez semmi. A gaz pécsiek arra vetemedtek, hogy a párt volt előénekesét a drága jó Hoppált vegzálják: kitették a szűrét a városházáról! =)) Na jó csak: „A fideszes országgyűlési képviselőnek az épületben lévő irodája bérlését az önkormányzat év végével felmondja”! Pedig sokat, nagyon sokat fizettek érte: legalább is ahhoz képest, amennyiért a Bayer NER-társ & tsai hasonló nagyágú Várbeli lakásokat bérelhetnek! =))
bencemacska
Ennyi joggal csak rendelkezhet egy önkormányzat?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.