A rendőrség nem találta meg, ki rendelte meg a rágalmazó szórólapokat. – Az természetesen nehezen hihető, hogy egy személyiségi jogokat feltűnően sértő, gyűlölködő, hazug szórólapot ismeretlenek megrendelésére nyomtasson ki és terjesszen valaki Hódmezővásárhelyen – így reagált Márki-Zay Péter arra, hogy a rendőrség nem tudta beazonosítani azt, aki a 2018-as kampányban a lejárató szórólapokat róla megrendelte. Lapunk is beszámolt az Átlátszó cikkéről, amely szerint álnéven rendelte meg egy férfi azokat a szórólapokat, amelyeken még 2018-ban listázták Márki-Zay Péter támogatóit. A nyomtatványokon listázták, fotókkal szerepeltették a polgármester akkori – vélelmezett – támogatóit. Azt állították róluk, hogy a gyűlölet tartja őket össze, vesztesek, sértettek, hataloméhesek és ki akarják fosztani a várost. Kiadóként bizonyos „SME”-t jelöltek meg. A terjesztő cég vezetője elismerte, hogy 20 ezer szórólapot vettek át, de egy számára ismeretlen személy rendelte azt meg telefonon, aki...

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én védtem a kis rendőröket sokáig. Korrupt főnökeik parancsát teljesítik csak - gondoltam. De már nem nagyon tudok úgy egy rendőrre nézni, hogy benne ne a hatalom végrehajtóját, kiszolgálóját lássam. Ezt remélem ők is érzik és vagy tesznek ellene (kiszivárogtatás) vagy tisztességesebb munkát választanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.