Dunayskaya Volna, vagyis Dunai Hullám néven orosz nyelvű online rádió indul Magyarországon – írja a media1.hu. A csatorna zenét fog sugározni, az 1990-től mostanáig tartó időszak magyar és volt szovjet tagköztársaság-beli slágereiből válogat. Ötletét a két értelmi szerző – gor Kaplan és Thuróczy Richard – közlése szerint az adta, hogy az elmúlt évek során Magyarországon „extrém módon” megnőtt az orosz anyanyelvűek és az oroszt második nyelvként beszélő külföldiek száma. Fehéroroszokat, ukránokat, kazahokat, azerieket, örményeket és grúzokat is meg akarnak szólítani,.ugyanis komoly vásárlóerőt is képviselnek a magyar kis- és nagykereskedelem számára. Nem mellesleg segíteni kívánják az itt élő, oroszul értő külföldiek beilleszkedését is – írja a portál.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Húúú bammeg, az oroszok már nem csak a spájzban meg a karmelita kolostorban vannak. Török muszlim rádió mikor lesz? Vagy nekik elég a müezzin?
Sámannus
Putyin: - Oké Vitya a többit zárjátok be!
kokopelli
T.k. azért harcol,hogy egy pár lényesebb nagyobb ország végre szemmagasságból tárgyaljon vele!Teljessen
mindegy,hogy milyen vallású,milyen berendezkedésű,és milyen politikai rendszerű!Ő olyan mint a legkissebb kö-
lök volt az utcában,aki "minden áron (gáboráron) be akar jutni a "galeriba"!...a csórikám...!
kereső
@Macskaszem: Azoknak iskola lesz, egyenlőre.Kötelező tantárgy a Korán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.