Gyurcsány Ferencék állhatnak Borkai megbuktatása mögött - ezt derítette ki oknyomozó műsorunk, az Informátor. A megszerzett tanúvallomás is azt bizonyítja, hogy jóval a Borkai-botrány kirobbanása előtt a DK-hoz kerültek az óminózus adriai hajóúton készült kompromittáló felvételek. Az Informátor ráadásul megszerzett egy tanúvallomást, amely azt bizonyítja, hogy a Demokratikus Koalíció birtokában volt a Borkai- videó, még az ügy kirobbanása előtt. A volt DK-s politikus, Póczik József korábban tagadta, hogy pénzt kért volna Borkaitól a felvételekért, a rendőrség viszont nyomozást indított ellene zsarolás miatt. Az üggyel kapcsolatban megkérdezte az informátor Vadai Ágnest a DK alelnökét is, de a politikus válasz helyett csak sértegette a Hír TV stábját.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A Hír Tv "nyomozói", minden út Gyurcsányhoz vezet.
Ludmilla
nem mindegy,hogy ki áll mögötte?Igaz volt.. ennyi.Esetleg követték a fidesz módzert
nezelodo
Ha így van a Fletó legalább tanult a fidesztől, hogy csak azok aljas módszerével lehet fogást találni rajtuk. Nem is kell finnyásnak lenni, Orbánnak egy szemernyi gátlása sincs a módszereit illetően, amit nem személyesen, hanem a későbbi martalócaival végeztet el.
kereső
Ezt most hogy érti a hirtv oknyomozója? Gyurcsányék vitték bűnbe borkait? Gyurcsányék szállitották a széplányokat, hogy borkai aztán a kis élvezetéért közpénzzel fizethessen? Gyurcsányék vették rá borkai ügyvédjét, és magát borkait, hogy önkormányzati rendeletet alkotva megkárositsák Győr városát 4.5 milliárd forinttal? Gyurcsányék kényszeritették borkkait, hogy visszaélve hivatali hatalmával további 18 milliárdot sikerüljön átjátszani közpénzekből a hozzá közel álló vállakozói körnek?
Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy Gyurcsányék állnak a borkai ügy feltárása, és nyilvánosságra hozatala mögött.
Mert nem mindegy ám!
Béla333
Szerintem nem hogy gond lenne, hanem éppen ellenkezőleg: leplezzék csak le a politikusok a többi ingyenélő politikus bűncselekményét!
Elvégre ezért tartjuk őket: figyeljék, ellenőrizzék egymást és ha valami disznóságot találnak, akkor azt tárják a választók elé.
Csak egy gond van ezzel: ne szelektáljanak, hanem az összes a tudomásukra jutott bűncselekménnyel járjanak el így!
És még egy: a legjobb ha ezt nyíltan, nyilvánosan csinálják, nem szégyen ez!
colibri
Előre tudható volt... ha nem Soros, vagy a migránsok... akkor csakis Gyurcsány lehetett.. Akiknek ez szól, azok el is hiszik!
Eriksson
Maga Glázer ismerte el, hogy a győri DK-nak nincs pénze, Gyurcsánytól meg hiába várják. Képtelenek vele egyeztetni, mert minden nap részeg.
Nem is indul az időközin.
görbetükör
@Eriksson: te minden nap együtt iszol vele?
Mit szól ehhez Orbán?
Eriksson
@görbetükör: Vágó Gábor arról panaszkodott, hogy mikor vendégségben volt Gy-nél, az nem kínálta meg a viszkijéből. Miből gondolod, hogy nekem adna?
Klubtag
Ugyan már - nem kell ezt a dicsőséget átengedni Gyurcsányéknak.
A Borkai ügy mögött az ő segítői állnak, úgymint a feleség, az ügyvéd-barát, a kurvák, a fidesz és nem utolsó sorban a győri támogatók, akik újraválasztottak egy ilyen alakot.
A leleplezés pedig - bárki áll mögötte - a társadalom számára segít a tisztánlátásban. Ennyi.
nezelodo
@görbetükör: Az a baj, hogy némelyik politikus, ha nem iszik is, olyan, mintha be lenne lőve, és nem a jelen dimenzióba élne. Amikor a mi képviselőnk holt részeg volt a nyilvános szereplései előtt, dolog volt elfogadható állapotba hozni, a most alkoholizmust emlegetők nem találtak kifogást benne, mert csak az ellenzéki iszik! Persze ha a sajátjaik lőnek szét egy festményt mata részegen, az rendjén való...
Sámannus
Jáj! Tényleg ők? Csak nem tán hogy erősödik a párt , azt elsősorban magatoknak köszönhetitek, mert ganyéjok vagytok. Ők tehetnek a legkevésbé arról, hogy eszetek nincs a politikához, és kilóra áruljátok az országot.
Borkai mögött a fidesz legrusnyább gazemberei állnak, tuggyuk kik!
Macskaszem
Lehet, hogy nem is Borkai dugványozta a kurvákat, hanem Gyurcsány vóót?
kereső
@Macskaszem: Na azért, gondolkodj már egy kicsit! Gyurcsány-lukas zokniban???
Eladott Ország
A hatóságok a Borkai-üggyel kapcsolatban nem igazán kívánnak vizsgálódni. Azt letudták, és tévesen egyszerű szexbotránynak beállítva úgy gondolták, hogy a történet ezzel véget is ért. Hát nem, legalábbis ha Hadházy Ákoson múlik, akkor biztosan nem. Szinte az egész Borkai-család részese bűncselekmény-gyanús eseteknek, amelyeket a hatóságok nem kívánnak túl komolyan venni. Mégsem egy ellenzéki párt politikusáról van szó, sem arról, hogy az MKKP lefestett egy járdát. Borkai Zsolt és felesége egy normális országban vélhetően már előzetesben ülne. Mindaz ugyanis, ami velük összefüggésben felmerült, minimum felveti bűncselekmények elkövetésének gyanúját. Mi lenne, ha nem lennének Hadházy Ákosok és Juhász Péterek ebben az országban? Mert hogy a hatóságok nélkülük a fülük botját sem mozdítják meg egy esetleges Fideszhez köthető bűncselekmény esetében, az egészen biztos, számtalanszor ki is derült már. A parancs persze valószínűleg ki van adva a felsőbb vezetőknek, azonban ez még nem ok arra, hogy ne legyen senki, aki szembe merne szállni ezzel. Mi értelme úgy tenni, mintha az ember rendőr lenne, miközben ő maga is asszisztál a NER által elkövetett bűncselekményekhez? Milyen bűnüldözés az olyan, ahol egyes bűnösöket üldöznek, másokat viszont szándékosan futni hagynak? Persze a rendőrség munkatársai tehetnének azért, hogy munkájuk megbecsült legyen végre, azonban ehhez az kellene, hogy tököt növesszenek és ne a hatalom csicskásaiként keressék kenyerüket, hanem felnőve végre a feladathoz azokkal szemben is alkalmazzák a Büntető Törvénykönyv különböző passzusait, akik egyébként a kormány közeléből kerülnek ki. Ameddig ez nem történik meg, addig ne várjanak tiszteletet, hiszen ha a saját munkájukat sem képesek elvégezni, akkor az mégis miért járna? Vigasztaljon bennünket legalább az, hogy az ördög ügyvédje után viszont ezerrel nyomoznak, mindjárt rá is bizonyítják a DK-ra.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Bárki bocsánatot kérne, ha perrel fenyegetik, mert annyira nem fontos a dolog.
Viszont az, hogy mindenféle felületen bocsánatkérés van, annál inkább. Így azok is belebotlanak a ténybe, akik az eredeti kijelentést nem látták, hallották.
nezelodo
@Macskaszem: A Fletó lévén távol a hatalomtól, kétlem, hogy Széchenyi Terv millióival is kitömte volna a szüzeket, az ősi mesterségbeli szolgálataikért. Mivel igyekszenek a dakota fijjuk ebbe az irányba terelni az ügyet, majd úgy mint a középkorban, a hírvivő feje vétetik, nem a tettesé, és feledtetni igyekeznek az Audi földügyletet. A rothadó német üzleti világban azt tartják, az ilyen partnereknek, akik az Audival üzleteltek, nem az üzleti világban, hanem a börtönben a helyük. Persze, mert nekik nincs Polt Péterük...
advocat
Azért ezt ne nézze ki a DK-ból. Mert Félredugott? Igen. A DK adta a kurvákat, vagy uniós pénzből fizették a "komplex szolgáltatást"? És győriek szerint Borkainé nem él együtt a kis kandúrral. De a pénz neki is jól jön. Állítólag. Meg lehet kérdezni. Mert innen már bőr kérdése.
görbetükör
@Eriksson: - Azt állitod, minden nap részeg. Ezt honnan tudod?
Eriksson
@görbetükör: Nem én állítom. Nézd meg a videót.
Eriksson
@Horizont: Ne kötekedj angyalom. Te is tudod, hogy mi az igazság, nem kell ide jobbos propaganda.
namihami
A HírTv-től és szinvonalától az se lenne meglepő, ha tényeket lenne képes produkálni, persze fotóval, videóval, arról, hogy az inkriminált jeleneteket a Gyurcsány-Soros duó közreműködésével, álruhában (már amennyi volt) vették fel. A további filmriportokat lásd az M1 és Tv2 hasonló jellegű hiteles tudósításaiban.
Akit még érdekel, azok további tényfeltáró részletekkel ismerkedhetnek és tovább olvashatják a Vadbarmok.hu, Blikk, Ripost és hasonló, kizárólag csak az igazat közlő médiumokban.
Eriksson
@Horizont: Szerintem nem bírja már egyedül ezt a nagy nyomást, ami rá nehezedik. Hiányzik Klára asszony óvó támogatása.
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: bocsesz, de @Horizont: nem ezt kérdezte tőled... :)))) A válaszod engem is érdekelne...
Szóval honnan tudod? :)
ibn Said
Szép estét!

Ha Gy.F. neve szerepel egy cikkben szinte várható, hogy sok lesz a hozzászólás, és persze az is várható, hogy "Gyurcsányi a hibás..."
Tényleg Gy.F. a mérleg nyelve? Tényleg Ő a fő-gonosz, vagy Ő a megváltó a fidesz ellen? Tényleg csak egy politikai hulla (bár igen eleven ahogyan én látom), egy bukott M.E.? Tudja valaki egyáltalán ki is GY.F.! Hát én megmondom nektek!
Gyurcsány Ferenc nem más mint aki részegen Sorost utasítja, hogy minél több migránst telepítsenek szép hazánkba, közben az EU-ban a feleségén (Gyurcsányné) keresztül támadja a magyarokat, és elakarja veszejteni a kersztényeket!
Vagy...
Gyurcsány Ferenc a volt MSZP-s ME, aki megunta az MSZP tehetetlenségét, és pénzéhességet onnan kilépve alapított egy új pártot a DK-t. A párt pedig fejlődött és egyre több sikert ért el, ami nem tetszik sem a fidesznek, sem az MSZP-nek ezért minden oldalról támadni kell és a régi paneleket újból a köztudatba kell hozni (részeg, szemkilövető, hazaáruló stb...)
Vagy...
Gyurcsány Ferenc egy politikailag lejáratott figura aki ennek ellenére, még mindig ott van a politikában, és egyre jobban számolni kell vele...
Na jó, nem irkálok többet hiszen vannak itt olyanok akik jobban ismerik mint Ő saját magát...
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Tuccc olvasni?
@görbetükör: Nem én állítom. Nézd meg a videót. 19:16
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: tucc válaszolni érdemben? Ja nem is... :)))
Eriksson
@ibn Said: Ha tudnád milyen kis aranyos volt valamikor, amikor még saját magát próbálta adni. Aztán történt valami...
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Mindegy mit írok, nem igaz? Nézd meg néhány vele készült videót.
kereső
@Eriksson: 14:50 Ezt úgy érted, hogy Glázer Timi azt mondta Gyurcsányra, hogy mindennap részeg? Vagy vágógábor petőfi imitátor hazugságára gondolsz, amit ő maga ismert el,hogy hazudott? Vagy mire?
kereső
@ibn Said: Légy üdvözölve efendi, rég jártál felénk.
kereső
@Eriksson: Tényleg? Vágót tudom, ő be is ismerte, hogy hazudott. Glázer, hol és mikor?
ibn Said
@kereső: Igen, rég jártam erre, bár időnként beleolvastam mit írtok.
kereső
@Eriksson: Miért akarsz dolgoztatni? Te már tudod, tutin, akkor oszd meg velünk légyszi!
Eriksson
@kereső: Dolgoztatni?
Ha nem használod az agyad, akkor elsorvad és buta maradsz.
dr. prédikátor
Én a Trumpra gyanakszom , De lhetett az FBI is!!!
Yoda69
Ha a DK all mögötte akkor nekik jár köszönet.
kereső
@Eriksson: Mond azt inkább, hogy légből kapott hirt osztottál meg velünk. Mondjuk én szoktam jelezni, ha ilyen nem bizonyitottat közlök- "küszöb rádió"!
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: naja, a Glázer mikor, hol??? Nem lelem, pedig keresem... Linkeld mán ide he, segíjjél má, látni akarom!!! :)))
jesz
Ha Gyurcsányék állhatnak a Borkai "ügy" mögött? Hát akkor elég hanyg, szar munkát végeztek...legalább ezt rendesen kellett volna végigvinni, erre sem képesek. De mit is várhat az ember...
szaboria1
Ma reggel az ATV-ben a Jobbikost kérdezték, hogy ő tőlük került e ki a videó.
szaboria1
A DK beperli az összes rémterjesztőt.
sokanvagyunk
Szegény Borkai "szendvicsbe" került - szóval mögötte is ténykedtek? :)
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 17:07
Véded a védhetetlent.Vargának,ha igaza lett volna akkor perelhetnék,akkor sem kérne bocsánatot.
Egyébként mehetsz a pénztárhoz megkapni a megérdemelt jutalmadat.
Szarás után nyalhatod a vezéred seggét.Buta fideszes kutyus.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Milyen Vargának? Azt se fogod, hogy miről írok, úgyhogy az összes megjegyzésedet tekintsd magadra vonatkozónak.
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: @Eriksson: naja, a Glázer mikor, hol??? Nem lelem, pedig keresem... Linkeld mán ide he, segíjjél má, látni akarom!!! :)))
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Kifejezetten kedvelem az erős tudásszomjjal megáldott embereket, akik autodidakta módon szerzik meg maguknak a számukra fontos ismereteket.
Csizmás Kond
...semmi éretelme az igazságot feltételes módban használni.
Borsodi
Mindegy,hogy kiáll az ügy mögött az igazság mért fáj? Még mindig az a lényeg ki merte feljelenteni Borkait,ha Dk lenne már ülne,fő műsorban menne a tv be
teuton
Aha... Borkai MÖGÖTT a DK all... De ELÖTTE egy kurva terdelt...
Eladott Ország
@Borsodi: tegnap, 18:19; A fidesz nevű bűnöző, műkeresztény és politikai prostituált bűnbandának a legnagyobb baja az, hogy nyilvánosságra került a Botkai ügy, mert egyébként leszarták volna az egészet. Minthogy a mai napig leszarják a milliárdos közpénzlopásokat az olajszőkítő Ragyás Sanyával együtt és zsarolásként állítják be az egész Borkai ügyet. Lassan már sajnálni kellesz szegényt, hogy törbecsalták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.