Az egyre erősebb migrációs nyomás miatt Németh Szilárd összehívta a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetét. A testületet vezető kormánypárti politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján nagyon komolynak, veszélyesnek és mindenki számára figyelmeztetőnek nevezte az ország déli határán és a Nyugat-Balkánon kialakult migrációs helyzetet. Azt mondta: csaknem százezer migráns gyülekezik a Nyugat-Balkánon, s noha "egyelőre még rendezett a helyzet", a szituáció "a 2015-ös nagy válsághoz kezd hasonlítani", és ha a migránsokat "nekieresztik a magyar határnak, abból nagy baj lehet; nekünk erre fel kell készülnünk". Ezért is nevezte fontosnak, hogy szeptemberben meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, hiszen - tette hozzá - ez ad megfelelő jogi alapot a határ védelmére. Szintén lényeges - mondta Németh Szilárd -, hogy a strasbourgi emberi jogi bíróság kimondta: a tranzitzónában tartózkodás nem számít fogva tartásnak.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egyre erősebb migrációs nyomás miatt Németh Szilárd összehívta a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetét. =)) Szaros bunkó, hol érzed a nyomást, a fejedben?? Mert ott nagyon komoly gondok vannak! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Te Sziszi – most hogy megkezdődött a biatlonidény - , nem akarsz te véletlenül biatlon-stadiont építetni a főnököddel? Legalább olyan felesleges lenne, mint az atlétikai, s a töredékébe sem kerülne. Mondjuk hó nem szokott lenni, de talán több mint néző az atlétikai versenyeken.
tudode
Nagyon rossz színezete van annak, hogy a honvédelmi államtitkárnak van egy bevándorlásellenes kabinetje a frakción belül, mivel a honvédelem nem lehetne a félresikerült politika játékszere. BELEKUKORÉKOLVA a belügyminisztérium feladatkörébe!!!
.
Remélhetőleg lesz v van KORRUPCIÓ ELLENES KABINETJE is a frakciónak, mert ha nincs akkor NEM ÉR A NEVÜK, KÁPOSZTA A FEJÜK, AZAZ VANNAK MINT A BEFŐTT!
lampa laz
Még arra is képesek ezek az idióták, h alagutakat fúrkáljanak a kerítés alá, h riogathassák a hülyéket továbbra is. Nincs más mondanivalójuk az emberekhez csak az, h migráns

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.