Ahogy az várható is volt, hiszen évtizedek óta ez a gyakorlat, hiába harsogta minden orgánum beleértve a Városi Kurírt is, hogy vasárnap éjjel, hétfőn hajnalban megjön a havazás, a megfelelő céget váratlanul érte, így nem akármilyen hétfő reggel vár a letakarítatlan utakon az országra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Két centi hó és vége a városnak. Pedig az illetékesek felkészültek a nyáron rá. Még papírjuk is van róla, hisz dobogós helyen végeztek a dzsemborin.
Nessy
@simmering73: Ez sok évtizede így van. Bejelentik, hogy felkészültek a télre, de arra nem számítottak, hogy meg is érkezik. Az első pár centis hó mindig megbénította a közlekedést. Ilyenkor elsőként a "káder dűlőt" takarították, aztán jöhetett a többi. A mellékutcák maradtak. Talán az enyhébb telek miatt, most többet segíthet a Jó Isten, az olvadással.
Ha nagyobb hó lesz, majd jön az SMS, hogy üljünk át másik autóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.