Egy 43 éves négygyeremekes édesapa halt bele egy kegyetlen "tréfának" Nagylókon. Az édesapja még most sem tuja elhinni, mi történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennyit az Orbán-hívek humoráról! =))
vacsi
Ez nem vicc volt - ahogy próbálják sugallni -, hanem gyilkosság!
emerencia
A kádári átkosban még komolyan vették a munkavédelmet a munkahelyeken és az iskolákban. Minden egyes oktatás alkalmával felhívták a figyelmünket arra, hogy milyen veszélyes a műhelyekben pl. a sűrített levegő. "Vicces" melósoknak ugyanis néha az az ötletük támad, hogy valamely társuk végbelébe fújjanak vele. Az ilyen esetek halállal végződtek. Sajnos mióta világ a világ, egyaránt haltak meg emberek viccből. Szerintem a humorgyilkolás ugyanolyan súlyos büntetést érdemel(ne) mint a jóval gyakrabban előforduló, felelőtlen vezetők miatt bekövetkezett súlyos sérülések és életvesztések.
emerencia
Szörnyű, hogy négy gyermek maradt félárván de azt is figyelembe kellene venni, hogy minden emberi lény élete egyformán védendő!!! Nehogy valaki azt a következtetést vonja le a címből, hogy egy gyermektelen és/vagy idős személlyel nyugodtan meg lehet hasonlót csinálni mert értéktelenebb ergo nem jár érte ugyanolyan büntetés.
Jozefina
Mi az hogy szabadlábon védekezhet a három gyilkos??!! Miért nem ülnek már a börtönben és onnét többet ki sem jöhetnének??!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.