Az egyik “leghírhedtebb” magyar üzletembert, Balogh Sándort, az Orbán-kormány egyik tárca nélküli miniszterének, Balogh Bártfai-Mager Andrea volt férjét körözi a rendőrség elfogatóparanccsal, költségvetési csalás gyanúja miatt.

Elfogatóparancsot adtak ki Orbán egyik miniszterének volt férje ellen

A police.hu-n megjelent, hogy költségvetési csalás miatt keresi a rendőrség Balogh Sándor üzletembert.

Ő Balogh Bártfai-Máger Andrea, jelenleg a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter korábbi férje volt, és arról, hogy milyen érdekes ingatlan kötődik a nevükhöz, a G7 írt korábban, így:

„A rendszerint szemérmes magyar nagyvállalkozók világában szokatlan jelenség Balogh Sándor extrovertáltsága. Saját médiaérdekeltségeinek rendíthetetlenül adja az interjúkat életbölcsességekről és jótékonykodásairól. A Facebookon pedig folyamatosan dokumentálja, ahogy afrikai vagy ázsiai politikusokkal találkozik, a köztévében szakért afrikai ügyekben vagy éppen magyar celebekkel bulizik, meccset néz vagy jótékonykodik.”

Kép: police.hu

Forrás: szabadpecs.hu

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fideszesek mind gazemberek, mindössze annyi különbség van köztük, hogy van akiről kiderült, van akiről meg ki fog derülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pegero: Ez csak a vezetőség, ezért ne nyomorítsd meg magad. Persze, ha jól esik hülyére drogozni magad vagy ilyenek az más, de ne ezért tedd, mert valószínűleg testi-lelki alkalmasság kell, hogy ilyen szintű vezető legyél a fideszben. Gyanítom a nyílvános lobotómia is előírás Viktor előtt, gondold át...
Schmidt Máriára ihatod magad, de Matolcsyra drogozni magad nem lesz könnyű. Nem tudok olyan ismert drogtól, ami ezt okozza...
SystemError
@Pegero: Te nagyon hülye vagy..8:) de akkor egy Jazz kedvelő ember hogy képes erre...?!?!?! Miért akarod, hogy ilyenek legyenek a polgártársaid, ha tudod ez mit jelent? :)
www.youtube.com/watch?v=ihMqwGNOvhY
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.