kezdeti bizonytalanságot elszeretném oszlatni és megerősíteném azt, hogy valóban tervezzük a jövőben, hogy megadóztatjuk a nyugdíjakat. Erre 2022-től szeretnénk átállni. Tesszük ezt úgy, hogy minden nyugdíjra jogosult embernek a bruttó nyugdíját vesszük majd alapul, tehát lesz olyan is, aki kicsit még jobban is jár.

Forrás: blikkruzs.me
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért van az Mityuka, hogy ha te jót ígérsz akkor az ember - okkal - félni kezd? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miért van az Mityuka, hogy ha te jót ígérsz akkor az ember - okkal - félni kezd? =))
simmering73
Mint annak idején, mikor bevezették az adót. Ne is törődjenek vele polgártásak. Mindenkinek hozzá teszünk a fizetéséhez 1000ft-ot és aztán adó gyanánt elveszünk 1000ft-ot. Tehát senkit sem ér veszteség. Hát így kezdődött. A többit ismerjük.
Kedves nyuggerek, lehet tapsolni, kerepelni, kezet csókolni a nemzetmegvezetőnek. Az én egyéni szocpol problémám, hogy minő érdekesség, pont 2022-ben leszek nyugger.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Ez már mindját tíz éves téma, ha nem több. Amúgy ha megadózzák akkor a kiszámolási rendszeren is változtatnak.
csetere
@Csizmás Kond: Akik 2008 január elsején mentek nyugdíjba, azok már most nettó nyugdíjat kapnak.
Fox W Mulder
"tehát lesz olyan is, aki kicsit még jobban is jár."
Persze ,veletek mindenki jobban jár . Elég volt belőletek ! Eleget romboltatok már mehettek ellenzékbe szépen ,szépen !
Game Over lesz !
Csizmás Kond
@csetere: ...pontosabban a nettó jövedelemből kiszámoltat.
nevemnick
-blikkruzs.me- egy montenegrói fake news.

Nem kell foglalkozni vele, viszont ha Vargha-Orbán párosnak ezen járna az esze, akkor szerintem készüljenek fel arra, hogy aznap utoljára mentek wc-re.
Béla333
Először ellopják a MANYUP pénzeket, aztán megadóztatják a maradékot...
És még cseszegetik is az embereket, hogy ha nem tesznek félre abból az Uniós szinten igen kis keresetükből, akkor még nyugdíjuk sem lesz!
Elképesztő ez a cinizmus!
Jozefina
Ezek nem normálisak??? Mit akarnak megadóztatni??? Boldog karácsonyt nyuggerek,lehet sorban állni a karmelita korostolnál és kezet csókolgatni a maffia vezérnek!!???
Málna
Egy ostoba megosztja, a többi meg elhiszi. Gyámság alá kellene vonni titeket és elvenni a szavazati jogotokat. Birkák.
Qqberci
Miskakancsó, ja nem, köcsög! Hol lesztek ti 2022 májusa után? A Csillag bútorgyárból majd ugathattok!...
Qqberci
Ahol nyakorlatilag csak állami nyugdíjkassza van, ott a nyugdíjak megadóztatása csak annyit jelent, hogy az állam egyik zsebéből a másikba rakja át a pénzt, a nyugdíjalapokat is megcsapolja, hogy több legyen az adóbevétele...
kereső
Figyu, ez a blikkruzs.me egy fake news oldal.
Nessy
@Qqberci: Hozsanna néktek! Szakadjon rátok az ég! nem hogy adózott jövedelemből számolták a nyugdíjat, de a 90-s években még degresszió is volt. Azaz, nem a teljes járulékolt összeg lett nyugdíj alap, csak nekem 75%, életem párjának még kevesebb. Bár őt már nem érinti. Magyarul már az első Orbán kormány is nem csak hogy négy évre befagyasztotta a közalkalmazotti béreket, de még abból is elvett a végén! Tessék mondani miért is kellene szeretnem? Az inkorrekt infláció alapú emelésért? A világpiaci ár felett fizetett energia számlákért? A felesleges milliárdok kifizetéséért a határainkon túlra? Az urizálásáért? A korrupcióért? Tessék egy okot mondani!
csetere
@Csizmás Kond: Igen, erre gondoltam. Köszi.
Málna
@Mirabilis: Hihetetlen, hogy ezt megkérdezted...:-)
nemkati
@Mirabilis: Ez a blikkruzs egy ordenáré fakenews oldal, el nem tudom képzelni, hogy milyen céllal írnak mindenféle elképesztő baromságot. Aztán egy csomóan itt tépik a szájukat és anyázzák egymást meg most pl Vargát egy oltári nagy hazugság miatt. Nem szoktam, de most igazat kell adjak málnának.
Dr plágium
Nyugi ez egy like vadász oldal, tele van hazugságokkal.
Dr plágium
@Mirabilis: Bocsi de ez egy álhír! Maga az oldal csak ilyenekkel van teli. Ne dőlj be egy olyan oldalnak ami nem www...hu-ra végződik!hvg.hu/tudomany/20150119_atveros_weboldalak
Kicsit utána kell nézni, hiszen naponta írnak hülyeséget mások nevében. Sorra perelnek a művészek is mert a nevükben támadják a nyugdíjasokat.
Dr plágium
@nemkati: Igazad van. Van amikor én is egyetértek Málnával aki időnként egészen normális is tud lenni :)))
nemkati
@Dr plágium: Ja, amikor tudathasadása van. :)
Macskaszem
Nem csoda ha elsőre elhiszi valaki, mert a fidesztől nem áll távol a legszegényebbek sarcolása, sőt.
Dr plágium
@nemkati: Nem tudom, volt amikor egészen jól elbeszélgettünk. Aztán azt is vedd figyelembe, hogy nem szokott anyázni, IQ-zni csak leírja mit gondol. Nálam ez is számít, mert ellentétben a halfarokkal neki vannak érvei is.
nemkati
@Dr plágium: Ez így van, de azok az érvek engem nem győznek meg.
Dr plágium
@nemkati: Az más kérdés, engem se győz meg viszont lehet vele vitatkozni mert normális a stílusa.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ilyesmire...és akisebbek így többet kapnak.
kissé felnőttem
Misi abba talán mi is beleszólunk csak várd ki, ne hidd hogy minden szart le kell nyelni mert trottynak nézitek a nyugdijasokat?A sok hiénát akinek 400 ezer feletti azokét meg a kövér lacikájét viktorét azt lehet mert ebbne a kurva életbe nem dolgozott ő dicsekedett ezzel,. én speciel 45 évet de munkával, nem politikával Mért lett 1,5 millió a parlamenti many? hát a nyugdij is summás legyen, rafináltak vagytok. de lehet még az utcát söpritek mert a háboru után az összes katonatiszt 85 % csak ott dolgozhatott. meg szedték az eldobott csikket.ezzel is számolj! !!
Itt jobban járni ? max egy bot helyett Kettővel lehet. 3000 milliárdot már egyszer ellejtettetek. Ildikósan?
nemkati
@Dr plágium: Meggyőződéssel nehéz vitatkozni.
kissé felnőttem
@Mirabilis: Afrikába: tán . itthon van bőven, az állaguk meg senkit nem érdekel majd csak a szuperkórház
VIP beléptetővel
F_Viktor
Magyarország összes hülyéjét maga mellé állította orbán, több szavazót már képtelen gyűjteni, ezért megkezdte a magyarok kizsebelését.
Nem véletlen pénztáros löle felbukkanása a banki szférában, a takarék bekebelezése sem. A nyugdíjak után meg fogják dézsmálni a banki megtakarításokat is, mert tudják, hogy az agyhalott fityeszes szavazókat ekkor sem fogják elveszíteni.
advocat
A franc se akarja megvédeni ezt a kormányt! De amikor 30 egynéhány éve bevezették a személyi jövedelemadót, akkor is ez történt. A "netto" bért bruttósították fel.
kissé felnőttem
@Mirabilis: ilyen beállítottsággal el is hiszem hogy nem érted.majd 20 év mulva jusson eszedbe hol rontottad el.márkafüggetlenként .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.