A Petõfi-díjjal a közös jóért, a szabadságért tett erõfeszítést ismerik el. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, és Szájer József európai parlamenti képviselő kapta idén a Petőfi-díjat. A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését hétfőn adták át Budapesten, a Terror Háza Múzeumban.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szerencsétlen Petőfi!!!Forog a sírjában!!!
RonaGyuri
Az orbáni demokrácia nem is annyira diszkrét (agy)bája

az egész úgy ahogy van – ahogy mondani szokásom még tőlük is – vérlázító

Ha komolyan vesszük a magyar irodalomtörténetet, pontosabban ha ezt a részét még nem érte el a Takaró-sítás, akkor Petőfi ilyen mértékű meggyalázása az egyértelmű blaszfémia!
Ezt akkor írtam mikor megtudtam, hogy „A Petőfi-díjat a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Közalapítvány alapította 2009-ben a közép-európai népek szabadságáért meghozott áldozatok és teljesítmények elismerésére. A díj alapításához csatlakozott a MOL is. Az alapító a mellszobor és 10 ezer eurós pénzjutalom segítségével olyan személyiségeket kíván jutalmazni, akik megalkuvás nélkül, az emberi együttlét legnemesebb és legsúlyosabb döntéseit hozták meg.”!
Azonban az, hogy ezt ráadásul a Terror Házában ünneplik??
De ez sem elég. Ez idén „Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, és Szájer József európai parlamenti képviselő kapta”! =))
Az meg már csak a cserkó, hogy Kancsi-mancsi szerint: „Végső soron a bátorság, a megalkuvást nem tűrő kitartás példaképeit emeljük a magasba azért, hogy mindenhonnan jól láthassák őket”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.