Az MSZP azt állítja, hogy a keddi parlamenti szavazáson a fideszes képviselők az oligarchák, a multinacionális cégek és a nagytőke pártjára álltak, amikor nem támogatták a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe iktatását.

MSZP: a Fidesz az emberekkel szemben az oligarchák és a multik oldalán áll

Korózs Lajos egy budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a parlament keddi ülésén hosszasan érvelt az úgynevezett "rabszolgatörvény" eltörlése és a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe foglalása mellett, de a fideszes többség elutasította az indítványait.

A kormánypárti politikusok háromszor tagadták meg a munkavállalókat – jelentette ki. Először, amikor kihirdették a "rabszolgatörvényt", másodszor, amikor a parlamenti vitában a jogszabály eltörlése ellen szólaltak fel, harmadszor pedig amikor leszavazták a rendezett munkaügyi kapcsolatokról szóló előterjesztést – fogalmazott az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke.

A képviselő azt mondta, hogy egyik szeme sír, de a másik nevet, mert az Országgyűlés tárgysorozatba vette az éghajlatváltozási vészhelyzetből fakadó feladatokról szóló összellenzéki határozati javaslatot.

A sajtótájékoztatón Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke közölte: a rendezet munkaügyi kapcsolatokról szóló előterjesztés arról szól, hogy a kormány stratégiai partnereinek be kell tartaniuk a dolgozókat védő törvényeket.

A politikus hangsúlyozta, az MSZP továbbra is támogatja a szakszervezetek törekvéseit és minden parlamenti és parlamenten kívüli eszközt megragad annak érdekében, hogy a munkavállalók jogai ne sérüljenek.

Komjáthi Imrét más témában kérdezték arról, hogy vizsgálták-e Gajda Péter kispesti szocialista polgármester érintettségét a Lackner-ügyben. Az alelnök azt a véleményét hangsúlyozta, hogy miután Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő már nem a szocialista párt tagja, ezért innen kezdve a nyomozó hatóságok feladata egy esetleges eljárás lefolytatása. Hozzátette, az MSZP-nek nincsen olyan gyanúja, hogy Gajda Péter "sáros lenne".

Kérdezték arról is, hogy a hétfői havazás megbénította a MÁV-ot. Válaszában úgy fogalmazott: a vasúttársaságnál hasonló a helyzet, mint minden más olyan cégnél, amelynek egy "politikai komisszár" áll az élén, aki nem ért a feladatához. Olyan vezető kell a MÁV élére, aki ért ahhoz, amit csinál és aki jó fizetéssel ott tartja a szakembereket – érvelt.

(Kép: MTI/Soós Lajos)

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"MSZP: a Fidesz az emberekkel szemben az oligarchák és a multik oldalán áll"

Mint ahogy az MSZP is! Csak ők éppen nincsenek döntési helyzetben, de emlékezzünk pl. a Horn időszak energia szolgáltatói eladására, ahol az MSZP garantált nyereséget ígért nekik...
Fidesz-MSZP egykutya!
fahrenheit451
Pontosabban: "MSZP: a Fidesz az emberekkel szemben az oligarchák a multik és a bankok oldalán áll"

Már csak a nagyon buták, és/vagy a nagyon öregek, és/vagy a nagyon gazemberek szavaznak ezekre.

Ne azt nézd, mit, hanem, hogy.
Ahogy a magyar büdös parasztok úri muri.
Nevetséges!
Szánalmas!

Csak az anyjukat is eladni képesek gondolják azt, hogy pénzért minden és mindenki megvehető.
Valójában féltek - ez tisztán látszik a vagdalkozásaitokból.
Egy (szabad) keresztény nem fél semmitől!!!
"A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet; mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé a szeretetben.
...
Ha valaki azt mondja: "Szeretem Istent", a testvérét viszont gyűlöli, az hazug, mert aki nem szereti a testvérét, akit lát, nem szeretheti Istent, akit nem lát."

Mentek mindannyian a levesbe !!!
fahrenheit451
Szentszellem...
Durva ajándék.
Nem is bírja mindenki kezelni - ezzel az erővel teremtett Isten mindent égen és földön.
Csak a kemény csávók bírják ezt egész nap

"Én bírom ezt egész nap."
fahrenheit451
@Szeparepa2: Én megértelek. Van okod. De azt tudnod kell, hogy minnél rosszabb lesz a világ, annál közelebb a szabadulás - nekünk, kicsit normálisakanak.
fahrenheit451
Nem kell nagyon normálisnak lenni, elég kicsit.
Eladott Ország
@Béla333: tegnap, 18:05; Írod: "Fidesz-MSZP egykutya!" Ha ezt sokáig hangoztatod, az internet hozzászólást is betiltja a fidesz, és jöhet majd a győzelem (Pobeda) nevű családi orosz fekete autó és a "sikító frász".
A tanító méltatlankodva meséli az ávós százados ismerősének:
– Képzeld, történelemórán kihívtam Mórickát, és megkérdeztem tőle, hogy ki törte össze a Lehel kürtjét. Erre sírva fakadt, és azt válaszolta, hogy “tanító bácsi, nem én voltam!”
Másnap a százados nagy diadallal újságolja:
– Én már tudom, hogy ki törte össze a Lehel kürtjét!
– Na, ne beszélj, és szerinted ki tette?
– Hát Móricka meg a papája!
– Ezt meg honnan veszed?
– Bevallották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.