De van még egy rakás pikáns név az új ejtőernyősök listáján. A legviccesebb nem is önmagában az, hogy Vágó István gyurcsányista extévés azonnal beleül a BKV-leányvállalat Vasúti Járműjavító Kft fb-jébe, hanem hogy ezt mivel indokolta/magyarázta. Hát azzal, hogy a cég tevékenységi köre szerinte közelebb van az eredeti végzettségéhez, mint a tévézés. Vágó ugyanis - ezt az eddigiekből nehéz lenne kitalálni - vegyészmérnökként végzett. Fb-tagként havonta a minimálbér összegét kaphatja, vagyis 149 ezer forintot. Egy fb-tagnak cserébe évi néhány alkalommal kell "dolgoznia".

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az elmúlt 30 év arra tanította meg az embereket, hogy ebben az országban csak olyan politikusi bűncselekmény, korrupció, közpénz ellopás, sikkasztás van, aminek nincs elkövetője!
Egyik sem számoltatja el a másikat és így abban is biztos lehet, hogy ha fordul a kocka, akkor őt sem fogja a másik csapat elszámoltatni!
Azért is jó, ha külsős embereket nem engednek a fazék közelébe sem, mert nehogy elrontsa ezt a már jól működő maffia kapcsolatot...
Jó az, ha megbízható emberek "ellenőrzik" egymást...
nevemnick
@Béla333: Miben is világrekorder a magyar kormány?

Ja, államtitkárokban és államtitkár helyettesekben, miniszterelnöki megb@szottakban és miniszteri megb@szott-helyettesekben, miniszterelnök és helyetteseiben... folytassam még Béla?
Béla333
@nevemnick: 20.48
Még nem tűnt neked fel, hogy ez egy következmények nélküli ország? (Persze ez csak a politikusi bűncselekményekre vonatkozik!) Egyik oldal sem számoltatja el a másikat, bármit is tettek az elődök, amíg uralkodtak rajtunk!
A Fideszeseket sem fogják elszámoltatni az álellenzéki politikusok sem most az önkormányzatoknál, sem 2022-ben, ha esetleg kormányváltás lesz is!
Karácsony is a választási kampányban emlegette, hogy a 3-as metrókocsik felújítása világraszóló botrány, ami kivizsgálást igányel. Aztán hogy megnyerte, azóta síri csend van ez ügyben, de Tarlóst azért kitünteti és kitömi búcsúzóul közpénzzel.
Vagy mi van az e-jegy milliárdos mutyijával?
Mi van azzal, hogy vagy 150 milliárdos hiány van a pénztárban Karácsony minapi bejelentése szerint?
Folytassam még nevemnick?
nevemnick
@Béla333: látod Béla! Erre gondoltam én is, hogy ezek is ugyanazt csinálják mint az előzőek. Itt csak egy q
nevemnick
@nevemnick: folyt... qurva nagy rendszerváltás kellene, amit csak azzal lehet kivívni, ha az egész, az eddigi politikában résztvevő sz@rjankót elzavarnánk, eltiltanánk a politikából, és ha másként nem megy akkor hátravinni őket. Ezek mind ugyanazok.
Folytassam Béla? :D
csetere
@Béla333: Ebben egyetértünk! Az dühít, hogy Tarlós maszatolt. Mivel már az átadásnál kiderült, hogy mennyi a hiány, számon kértem volna írásban Tarlóst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.