Egy civil szervezet egy évig tartó kutatómunkát végzett, állítják, a parlament összetétele nem tükrözi teljesen a választói akaratot.

(Forrás: hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
MI tartott ennyi ideig? Ez a tény már a választás előtt tisztán látszott, mikor tudtuk, hogyan írják át a törvényt.
Az egyébről nem is beszélve.
Vagy mire gondoljunk, mikor a választás napján a szokásossal ellentétben nem adnak részeredményeket, többször felmondja a szolgálatot az ,,új" számítógépes rendszer, melynek üzemeltetésében rokonok vannak?
És a többi, és a többi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Nessy: Én a magam részéről azt is megkockáztatom, hogy ha a fidesz nem csalja el ilyen-olyan módon, nemhogy kétharmada nincs, de meg sem nyeri a választást,
kokopelli
@Nessy: ...és azt sem,hogy olyan sokan vannak a több házzal ill. lakással rendelkező,sok nyelven (a magyar
mellett) beszélő választási jogot kapó polgártársak!Legalább megtudhattuk,hogy a "magyar emberek" beszélik
a legtöbb idengennyelvet!
(a füstölt marhanyelvet sem ismerik máshol,és azt sem tudják,hogy a "krumpli" választási fizetőeszköz !? (;-))
Horizont
"sok helyen volt rossz gyakorlat, rendellenesség és volt csalás is országszerte, beleérte a szavazatvásárlást, a szavazók és a szavazatszámlálók megfélemlítését. Láttunk hamisított szavazási naplókat és buszokkal szállított szavazókat Szerbiából, Ukrajnából és Romániából".
Aki nem fidesz szektahívő az mind tudja, hogy mi folyik ebben az országban. Szomorú az, hogy ez ellen semmit nem tudunk tenni. Meg vagyok győződve, hogy mielőtt a fidesz nem nyírta volna ki a Jobbikot az meg is nyerte volna. Akkor...úgy állt a Jobbik. Persze ma már nem. Baj az, hogy egyik párt se olyan erős, hogy lenyomja ezt az idióta orbánt a seggnyaló bandájával együtt.
Bizakodjunk ...
colibri
Sajnos, ezt a civil kutatók egy éves munkája nélkül is tudtuk - velem együtt nagyon sokan - de így vált biztossá. A regnálót ez kevésbé érdekli, egyébként is már másfél éve tart a harmadik ciklus, az újabb 2/3, meg különbenis, Soros, meg Brüsszel... 9 évekkel hosszabbítanak saját maguknak minden poszton, dől a lé, 2-3-5 milliós fizetések természetesen saját maguknak, utazás-repülés, yachtozás, kisvasút, sportőrület. Legszebb ideje lesz a pénzcsapok elzárásának, ami már is elkésett!
Nessy
Az már csak hab a tortán, hogy a szavazók 49%, illetve a jogosultak 39% = 2/3! Unortodox fidesz matek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok