Az új gyár területének előkészítő munkálatai a tervek szerint haladnak. Az építkezés 2020 tavaszán indul. A vállalat toborzási kampányt indít. A BMW Group debreceni gyárának építkezést előkészítő munkálatai a tervek szerint haladnak. Debrecen önkormányzata jelenleg a városrész északnyugati külterületén található ipari terület előkészítési munkálatait végzi. „Nagyon elégedett vagyok a gyár építésének megkezdéséhez szükséges előkészítő munkafolyamatokkal. A debreceni illetékesekkel és a magyar kormány képviselőivel professzionálisan, a szerződésekben foglaltaknak megfelelően működünk együtt” – nyilatkozta Michele Melchiorre, a BMW Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Az új gyárnak otthont adó Debrecen tökéletes választás számunkra. A csapatom és a magam nevében is elmondhatom, hogy nagy lelkesedéssel várjuk az építkezési munkálatok jövő tavaszi beindítását” – tette hozzá. Amióta 2018 végén megkezdődtek a leendő gyár földterületi előkészületei, a helyszínen dolgozó...

Forrás: antikporta.hu
Feltöltő: antikporta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Jönnek a multik az olcsó munkaerőre, mint a döglegyek. Csak szólok, hogy már most is óriási a munkaerőhiány minden szektorban. Ki fog majd ott dolgozni, a gazdasági menekült migráncsok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.