Szájer József is megjelent a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egy rendezvényén, ahol a Fidesz 31. évvel ezelőtti alapítása is téma volt. Nem fogta vissza magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Nem tudom, hogy mit tanult- szerintem mára mindent "elfelejtettek"- nem csoda, egyik sem dolgozott egy percet sem a tanult szakmájában.Arra viszont jól emlékeznek, hogy hogyan lehetséges felhasználni a jogot/jogtudományt saját céljaik eléréséhez, beleértve a lopást is.
Aki Én
@kereső: ...úgy volt vele, hogy a szektájuk 90 %-ának fogalma nincs miről beszél. És igaza van.
kissé felnőttem
Jocoka És ott leirták a kiváltságokat? rátok szabva vagy a népre? vagy a Soproni szemlében ?.Atyád egyszer tőlem megkérdezte és hogy van a vallással, tudod egy marxista egyetemi elbeszélgetésen harmadszorra vettek fel. bezzeg neked elsőre mert protekciós voltál akár ma.
sokanvagyunk
Amelyik ország át- és túlélte még a tatárjárást is...
kissé felnőttem
@kereső: 1222 II András függőpecsét amúgy 7 példányban készült. más hogy az urak mit tanulhattak szerintem egy két éves gyorstalpalót mert . kinek kinek hol amit a Soros papa fizetett.
simmering73
"Nemrégiben Kövér László kommunista-fasiszta sámán adta elő, hogy mekkora hülyeség a fékek és ellensúlyok rendszere, most pedig Szájer József állította azt, hogy a NER nem létező jogállamiságát azért éri kritika, mert ők az utolsó akadályai a szabadság felszámolásának. Szájer belebolondult a NER szolgálatába, és elhiszi saját hazug mítoszaikat a liberális demokrácia terrorjáról, amely az ő szabadságukat és az ő jogtiszteletüket veszélyezteti. A “majd csinálunk rá egy törvényt, oszt jónapot” bűnszervezetről azt képzeli ez a szerencsétlen elszakállasodott lakáj, hogy a szabadságot védelmezi."
nepszava.us/szajer-megroggyant-agyilag-bedol-sajat-propagandajuknak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.