Szájer József is megjelent a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egy rendezvényén, ahol a Fidesz 31. évvel ezelőtti alapítása is téma volt. Nem fogta vissza magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ha többit pl. Magna Carta Libertatum nem számítjuk, vagy a legújabb orbáni bölcsesség szerint a XIII. században 15 később volt mint 22!! =))
kokopelli
@RonaGyuri: sőt a magyarok megérkezése előtt,nem volt magyar nyelv sem a Kárpátmedencében!Nem is
értem,hogy hogyan tudtak megélni a "zemberek" előtte!!! (:-()
fahrenheit451
Előszőr?
Mert a tobbi országban csak későbbb lett aranygulla.
Anyád, hülyegyerek!
fahrenheit451
@division: Leszarom!
Szerinted mennyire érdekel engem, hogy mi történt 1222-ben?
A faszomat sem érdekli a sok büdös gyökér béna buta vágya.
division
@fahrenheit451: Miből gondoltad hogy éppen hozzád szóltam?
Nem szokásom trágárkodó emberekkel társalogni.
namihami
Hát igen, rokonlelkek,ha találkoznak. Az elsőről még lecsúszott a Jocó, de a másodikat már, ha kellett , akár a vonaton, de tényleg nem bízta másra. Meri bárki állítani, hogy az az első nem csak silány előzménye a Jocó félének? Az első összes hibáját kiküszöbölte és a második már igazi gránitba vésett lett.
kereső
Javitson már ki valaki, ha nagyot tévedek! Aranybullára hivatkozni a 21. században- a demokrácia kapcsán- mekkora nagy ökörség, még szájertól is. Ha jól rémlik (nem most volt!) ,akkor ez a királyi irat korlátozta a király "túlhatalmát"II.András-és ezzel együtt megerősitette a nemesség jogait/előjogait. A demokráciának ehhez mi köze van? Vagy úgy gondolja szájer/fidess, hogy a mostani "nemesek" előjogainak biztositása az a demokrácia? Akkor értelmezzünk már egy kicsit: a demokrácia szó a démosz=nép -ből eredeztetett. Akkor mi köze is van az Aranybullának ehhez? Ha jól tudom szájer jogot végzett ( biztos is, hiszen ő pötyögte le a vonaton az alapizét), ott meg felvételi tantárgy volt a történelem. Hogy került ez be az egyetemre?Már nem csak a legújabbkori történelmet kell átirni/átértelmezni, hanem a magyar kora középkort is? Megáll az eszem.
Nessy
Szájer nem tanult történelmet? Mintha azért éltek volna már előttünk is Európában! Görögök, rómaiak, germánok, britek, gallok.
Az északi országok vikingjei a félvilágot behajózták. A görögöknél Demokrácia volt. Ennyire nem lehet valaki idióta? Már sehol nem volt feudalizmus, mikor nálunk még virágzott! és most ismét arra fele haladunk!
Aki Én
Mi a tököm köze van az Aranybullához a fidesznek, hogy arra hivatkozik?
De már akkor is túl voltunk rajta, mikor Kádár volt hatalmon. Akkor nem hivatkoztunk rá mondván, itt minden oké?
Szerintem pedig oda kéne figyelni jóléti demokratikus jogállamok intéseire. Persze nyilván ezt a fidesz tudja a legjobban.
Ráadásul Szájjer mindig visszatér a rothadó nyugatra, ahol politikai foglyok vannak.
Az már tényleg csak hab a tortán, hogy az említett országokba millió szám mennek az emberek, tőlünk meg százezrével menekülnek a magyarok. De még a diktatúrákból meg háborús országokból a fidesz által idehozott menekültek is elmenekülnek innen ahogy tehetik.
Megint az van, hogy van egy véleménye a gyengébb képességű emberek által támogatott fidesznek, amit kizárólag szektája helyesel, mert ők a fidesz vezetőivel ellentétben nem tudják, hogy ilyenkor is csak tudatosan hazudoznak.
Nessy
@kereső: És mit tanult a görög, római jogból! Vagy hiányzott, mert "bomlasztotta" a Kádár rendszert?
Aki Én
@kereső: ...szerintem csak annyi, hogy szeretnek nagy dolgokra hivatkozni, azokat kisajátítani, valami apropót formálni, hogy azt maguk fényezésére használják. Így olyan, mintha bármi közük vagy érdemük lenne abban.
kereső
@Aki Én: Azért aki tanult történelmet -na nem mostanában!, az azért erre még talán csak emlékszik,és kikéri magának a hülyének nézést.Vagy úgy volt vele szájer, hogy a "külföldiek" úgysem tudják- mi is volt az Aranybulla.
kereső
@Nessy: Nem tudom, hogy mit tanult- szerintem mára mindent "elfelejtettek"- nem csoda, egyik sem dolgozott egy percet sem a tanult szakmájában.Arra viszont jól emlékeznek, hogy hogyan lehetséges felhasználni a jogot/jogtudományt saját céljaik eléréséhez, beleértve a lopást is.
Aki Én
@kereső: ...úgy volt vele, hogy a szektájuk 90 %-ának fogalma nincs miről beszél. És igaza van.
kissé felnőttem
Jocoka És ott leirták a kiváltságokat? rátok szabva vagy a népre? vagy a Soproni szemlében ?.Atyád egyszer tőlem megkérdezte és hogy van a vallással, tudod egy marxista egyetemi elbeszélgetésen harmadszorra vettek fel. bezzeg neked elsőre mert protekciós voltál akár ma.
sokanvagyunk
Amelyik ország át- és túlélte még a tatárjárást is...
kissé felnőttem
@kereső: 1222 II András függőpecsét amúgy 7 példányban készült. más hogy az urak mit tanulhattak szerintem egy két éves gyorstalpalót mert . kinek kinek hol amit a Soros papa fizetett.
simmering73
"Nemrégiben Kövér László kommunista-fasiszta sámán adta elő, hogy mekkora hülyeség a fékek és ellensúlyok rendszere, most pedig Szájer József állította azt, hogy a NER nem létező jogállamiságát azért éri kritika, mert ők az utolsó akadályai a szabadság felszámolásának. Szájer belebolondult a NER szolgálatába, és elhiszi saját hazug mítoszaikat a liberális demokrácia terrorjáról, amely az ő szabadságukat és az ő jogtiszteletüket veszélyezteti. A “majd csinálunk rá egy törvényt, oszt jónapot” bűnszervezetről azt képzeli ez a szerencsétlen elszakállasodott lakáj, hogy a szabadságot védelmezi."
nepszava.us/szajer-megroggyant-agyilag-bedol-sajat-propagandajuknak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.