Rácz Zsófia váltja Illés Boglárkát az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári poszton – jelentette be szerdán a Facebookon Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Rácz Zsófia 22 éves joghallgató, korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt. Nemrég tért vissza Washingtonból, ahol egy féléves ösztöndíjprogramban vett részt. Dolgozott politikai elemzőként is, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központnál – írta meg a 24.hu.

Illés Boglárka azért távozott a posztról, mert ő lett a Fidesz ifjúsági tagozatának, a Fidelitasnak az elnöke.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Itthon - 2019. December 7., 13:14
Ez vár a 17 éves győri késelőre

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem hiszem, hogy lenne nála tapasztaltabb, hitelesebb, rátermettebb, szakmaibb ember a posztra.
Mi az, amit egy 22 éves ember ne tudna, ne tapasztalt volna élete során?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
01g
@simmering73: nem adnám a vak (csik)ló látásáért, ha valaki rávezetné a hortobágyi vezérbikát
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Mit vagytok úgy oda? A hölgy nyilván igen sokat tud... minden esetre többet, mint mi! És hajlandó is rá. Nahátakkor meg!
Irigy társaság. Amúgy szép a haja...mennyibe kerülhetett? Jól megy ma a jogász hallgatóknak... (is)
colibri
Még vagy ötvenet! Takarékos állam, nincsenek még elegen?
Eladott Ország
Az orbáni seggnyaló alapjogokért központ elemzői beosztásában Rácz Zsófia már bizonyította, hogy kellően szervilis ahhoz, hogy a fidesz bűnszervezetet feltétel nélkül kiszolgálja. Én biztos vagyok benne, hogy nem csak seggnyalásra használta száját, hanem ennél széleskörűbbek az oral skilljei.
Clavigo
Boglárka ,szegény,,kiöregedett ?
Eladott Ország
Csak azt tudnám, hogy akkor mikor tanul, jogászként mikor lesz ideje utánajárni annak, hogy hová tüntetett el négymilliárd forintot az elődjéhez tartozó Új Nemzedék Központ. Mert az is a mi pénzünk volt, de szőrén szálán nyoma veszett. Annak a négymilliárd forintnak is. Már most annyi dolga van Rácznak, mint Orbán Viktornak. Talán olyan keveset is alszik. Nem baj, fiatal meg pártkatona is. Azért térjünk még egy kicsit vissza arra a bizonyos Alapjogokért Központra. Ha nem tudják, elárulom, ez olyasmi, mint az állami 100 milliókból működő Civil Összefogás Fórum, szép nevén: CÖF. Az Alapjogokért Központ szoros és a Fidesz számára kiszámítható kapcsolatban vannak egymással. Induláskor a Fidesz pártalapítványától 30 millió forintot kaptak, és a Magyar Nemzeti Bank alapítványi hálózata is megtömte őket közpénzzel. Szóval, itt edződött Rácz kisasszony. Így vezethet egyenes útja a Fidesz-klánba. Most már csak annyit kérdeznék: ez az ember minden fiatal helyettes államtitkára lesz vagy csak a narancsos, bólogató fajankóké és fajankónéké. Piszkos álszent banda ez, de jól muzsikál. Maguknak húzzák a nótát, mindenki más ki van rekesztve az élvezetekből. Így működik a családok, fiatalok kormánya. Rácz Zsófia kinevezése érdekében módosítják az államtitkárok kinevezésének szabályait. A lap úgy tudja, a kormány szándéka az ifjúságért felelős helyettes államtitkári poszt megreformálása, hogy akár a diplomaszerzéshez szükséges életkornál fiatalabbak is kinevezhetők legyenek a tisztségre. Előbb a csókos, aztán hozzáigazítják a törvényt. Újabb mocskosság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok