Rácz Zsófia váltja Illés Boglárkát az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári poszton – jelentette be szerdán a Facebookon Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Rácz Zsófia 22 éves joghallgató, korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt. Nemrég tért vissza Washingtonból, ahol egy féléves ösztöndíjprogramban vett részt. Dolgozott politikai elemzőként is, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központnál – írta meg a 24.hu.

Illés Boglárka azért távozott a posztról, mert ő lett a Fidesz ifjúsági tagozatának, a Fidelitasnak az elnöke.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem hiszem, hogy lenne nála tapasztaltabb, hitelesebb, rátermettebb, szakmaibb ember a posztra.
Mi az, amit egy 22 éves ember ne tudna, ne tapasztalt volna élete során?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem hiszem, hogy lenne nála tapasztaltabb, hitelesebb, rátermettebb, szakmaibb ember a posztra.
Mi az, amit egy 22 éves ember ne tudna, ne tapasztalt volna élete során?
namihami
Az úgy volt a szocializmusban, (ha emlékeztek még rá), hogy egy ilyen jellegű kinevezés esetén azt kérdezte az érdeklődő tömeg:: ""Hát ezt meg vajon ki kúrja?""
Csak a kinevező változott, a kérdés örök...
Ideje van, kapcsolata van, nunija van---miért ne nevezhetnék ki? Extra bonus, hogy még csinos is...
simmering73
Aztán most már jó példával elöl kéne járni, és szülni, szülni de szaporán, mert fogy a magyar. Nem pedig itt vigyorogni napestig.
simmering73
@namihami: Lehet, hogy Borkai ajánlotta.
CsipkeRózsa
Jó lesz ő, a középiskolát már elvégezte.
justhpeter
Sok sikert kívánok a hölgynek ! Nem az a kérdés, hogy nekünk mi a véleményünk róla, hanem az, hogy miként fogják a fiatalok elfogadni.
Eladott Ország
Ránk virradhat még az a nap, amikor Németh Szilárd a Magyar Nemzeti Balett élén zabálja a csülköt vagy Novák Katalin vezényeli le a szüléseket valamelyik fővárosi kórházban. Ők ketten többet érnek, mint a Magyar Tudományos Akadémia összes professzora. Egyébként a közoktatási salátatörvénybe is minden belefér, ami nem jó, ezért nyugodtan nevezhetjük retektörvénynek. Koszos, mint a hétszentség, mindenféle logika, ésszerűség, európaiság, korszerűség helyett.
Rockxy
keményfaszú csaj, drukkojjunk néki!
Clavigo
Elltünt a h.szólásom...Tehát még egyszer...: Kinek a [email protected]át tisztelhetjük a hölgyben ?
Csizmás Kond
...maholnap az óvodából választanak államtitkárokat...
vacsi
@Csizmás Kond: Hát, ahogy egyik-másik zsenit elnézem, az óvodások között is találni ilyeneket!
Ez a kislány akár még jó is lehet!
tudode
Már egy ösztöndíjas levét issza az is aki tud róla, az is aki nem, élettapasztalat nélkül, miközben a fiatalok brahiból odaerősítenek egy székhez, akinek kámpec doloresz lett a vége, négygyerekes közmelósként!
01g
@simmering73: nem adnám a vak (csik)ló látásáért, ha valaki rávezetné a hortobágyi vezérbikát
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Mit vagytok úgy oda? A hölgy nyilván igen sokat tud... minden esetre többet, mint mi! És hajlandó is rá. Nahátakkor meg!
Irigy társaság. Amúgy szép a haja...mennyibe kerülhetett? Jól megy ma a jogász hallgatóknak... (is)
colibri
Még vagy ötvenet! Takarékos állam, nincsenek még elegen?
Eladott Ország
Az orbáni seggnyaló alapjogokért központ elemzői beosztásában Rácz Zsófia már bizonyította, hogy kellően szervilis ahhoz, hogy a fidesz bűnszervezetet feltétel nélkül kiszolgálja. Én biztos vagyok benne, hogy nem csak seggnyalásra használta száját, hanem ennél széleskörűbbek az oral skilljei.
Eladott Ország
Csak azt tudnám, hogy akkor mikor tanul, jogászként mikor lesz ideje utánajárni annak, hogy hová tüntetett el négymilliárd forintot az elődjéhez tartozó Új Nemzedék Központ. Mert az is a mi pénzünk volt, de szőrén szálán nyoma veszett. Annak a négymilliárd forintnak is. Már most annyi dolga van Rácznak, mint Orbán Viktornak. Talán olyan keveset is alszik. Nem baj, fiatal meg pártkatona is. Azért térjünk még egy kicsit vissza arra a bizonyos Alapjogokért Központra. Ha nem tudják, elárulom, ez olyasmi, mint az állami 100 milliókból működő Civil Összefogás Fórum, szép nevén: CÖF. Az Alapjogokért Központ szoros és a Fidesz számára kiszámítható kapcsolatban vannak egymással. Induláskor a Fidesz pártalapítványától 30 millió forintot kaptak, és a Magyar Nemzeti Bank alapítványi hálózata is megtömte őket közpénzzel. Szóval, itt edződött Rácz kisasszony. Így vezethet egyenes útja a Fidesz-klánba. Most már csak annyit kérdeznék: ez az ember minden fiatal helyettes államtitkára lesz vagy csak a narancsos, bólogató fajankóké és fajankónéké. Piszkos álszent banda ez, de jól muzsikál. Maguknak húzzák a nótát, mindenki más ki van rekesztve az élvezetekből. Így működik a családok, fiatalok kormánya. Rácz Zsófia kinevezése érdekében módosítják az államtitkárok kinevezésének szabályait. A lap úgy tudja, a kormány szándéka az ifjúságért felelős helyettes államtitkári poszt megreformálása, hogy akár a diplomaszerzéshez szükséges életkornál fiatalabbak is kinevezhetők legyenek a tisztségre. Előbb a csókos, aztán hozzáigazítják a törvényt. Újabb mocskosság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.