A Színház- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottsága megtartotta második ülését Gothár Péter zaklatási ügyében.

Gothár-botrány: a színművészeti egyetem újabb meghallgatásokkal folytatja a zaklatási vizsgálatot

Meghallgatta Gothár Péter rendezőt a Színház- és Fillművészeti Egyetem etikai bizottsága, de nem zárta le az ügyében indult vizsgálatot – közölte Upor László rektorhelyettes az intézmény honlapján.

A bizottság megállapította, hogy az egyetemen történt esetleges etikai vétségről továbbra sem érkezett bejelentés, az intézény jó hírét, morális integritását ettől függetlenül súlyos károk érték az elmúlt hetekben.

A testület a következő ülésén az általa kezdeményezett, jelenleg is folyó további meghallgatások eredményeit fogja áttekinteni, elemzi az üggyel kapcsolatos sajtóközlemények hatásait, és helyzetértékelése alapján ajánlást tesz majd az egyetem vezetésének.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Tegnap láttam az egyetem rektorhelyettesének a süketelését a tévében. Annyira igyekeznek a kivizsgálással, hogy talán ebben az évben meglesz az eredmény...mégiscsak egy nagy emberről van szó...nem értik, miért nem jelenzkeznek a sértettek...

Hát azért tisztelt hülyegyerek, mert akkor mindenki tudni fogja hogy a tisztes családanyáknak hányszor kellett térdelni, hogy munkához jussanak. A férjek nem örülnének. A sértett áldozatoknak, ha van gyermekük, az meg pláne sérülne. Ez a fasz ezt nem akarja tudni, adja a hülyét.

A picsába ki kell rúgni eztt a rendezőt, és az ügy pipa.

Ott van Sárosdy...annak is vannak gyerekei...el lehet képzelni, mit kaptak a hasonló korú társaiktól...na, attól lehet sérülni egy életre. Annyit sántít az ügy, 20 év után jutott eszébe, hogy szopnia kellett.

Volt pofája egy másik rendezőnek azt mondani a tévében, hogy ilyen a szinházi világ...hát persze...az a barom sem gondol arra, hogy minden színművésznőt
kurvának bélyegez?
namihami
Ha bűnös, akkor (bár szeretem a művészetét), bűnhődjön. De...
Miként jesz IS írja, miért van az, hogy ezek a ""szegény áldozatok""ban, az esetek zömében, csak a cumi és társai elkövetése után 10-20-30 évvel, miután némi karriert elérnek, tudatosul az eset borzalma. Persze, elitélendő, hiszen visszaél a helyzettel, de...
1. Évek, évtizedek
2. Nem állítom, hog, nem történhetett meg. De ennyi év után és főként mindezt bemondásra...
3. Még egy személyes vagy karrierbeli bosszú is lehet a háttérben.
Szóval:: ha ezt azonnal világgá kürtölik, akkor még oké, de a befutott karrier és az évek nagyban csökkentik a harag és az igazság hitelességét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.