Az előző nap eseményei számokban.

Harmincnyolcan sérültek meg szerdán a közutakon

Magyarország területén 2019. december 4-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 13 súlyos és 25 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 139 személyt fogott el, közülük 47 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 49 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 153 személyt állítottak elő, köztük 88 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 88 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 121 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 26 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás, 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
Halott nem volt? Hala az egnek akkor lassan megtanulnak a gyökerek autot vezetni. Ennyi barmot ami a Magyar utakon van, szörnyü!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.