Sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű, 27 éves férfi ellen, aki durván bántalmazta, majd meztelenül kizárta a lakhelyükből élettársát – tudatta Horváth Szilárd főügyész csütörtökön MTI-vel.

Egyetem helyett a földbe vájt kunyhót választotta a somogyi lány – kegyetlenül elbánt vele a "szerelme"
Fotó: Pixabay

A közlemény szerint a vádlott és a fiatal sértett 2018 októberében ismerkedett meg. Miután kapcsolatuk komolyra fordult, a nő feladta egyetemi tanulmányait, munkáját, és idén áprilisban végleg a férfihoz költözött Kaposvár külterületére, egy félig földbe vájt, komfort nélküli helyiségbe.

A rendszeresen kábítószert fogyasztó férfi munkát nem vállalt, a nő spórolt pénzéből éltek májusig, amikor a férfi közölte a sértettel, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. A nő kezeit megkötözte, összeverte őt, cigarettacsikket nyomott el a combján, majd hajnalban ruhátlanul kihúzta az épület elé, és újabb bántalmazás után sorsára hagyta. A sértett a 8 napon túl gyógyuló sérüléseivel napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A lelkileg is megviselt sértettet a történtek után hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt.

Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott a letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Ajajj! Eszerint az érettségi nem elég, hogy a más kárából tanuljon az ember. Megoldotta saját kárán. Ügyes!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
az egyetemet lecserélte egy viskóban élő patkányra? Azt kapott, amit megérdemelt.
KisGenyo2
Ajajj! Eszerint az érettségi nem elég, hogy a más kárából tanuljon az ember. Megoldotta saját kárán. Ügyes!
ila51
Már a küszöb előtt vissza kellett volna fordulni legkésőbb , bár biztos voltak árulkodó jelek hamarább is .
namihami
És ilyenek bekerülnek az egyetemre? Valaki meg tudná magyarázni, hogy miért nincs a világ ezer vezető egyeteme között magyar? Lehet, hogy a hallgatók is a besorolás szempontjai közé kerülnek?
""Fiatalok, ti vagytok a jövőnk záloga!---De jó, hogy én már nem élem meg!""---copyright by Géza Hofi (a nagy jövőlátó)
jesz
@namihami: nagyon jó kérdést tettél fel.
namihami
@jesz: Pedig hidd el, lemondtam volna róla.
jesz
@namihami: ok,ettől még lehet bölcs a kérdésed...persze választ nem fogsz kapni.
namihami
@Shikari: Azért egy Selmeczi (nemloptamkiflicsücsköt) Gabikáról se feledkezzünk meg. Még igencsak dobogós a csaj. Vagy a Fidelitas riportalany-gárdájáról. (több is van)
jesz
pusztán jobb, pontosabb tájékozódási célból megnéztem a kuruc.infon a fölbevájt kunyhó képét...egy pillanatra megállt bennem az ütő...

Azt bizony látni kell...ide ment egy egyetemista? A látvány után mág mindig tartom a véleményem: azt kapott, amit megérdemelt...
Lepényleső
"A szerelem sötét verem!" Elérthette bárgyú lelkem,- miszerint; "Szeretem,sőt én verem!"?
nezelodo
@jesz: Azért lássuk be, hogy az efféle pszichopaták néha elég meggyőzőek tudnak lenni... Hátha még meg is fűszerezik egy kis együgyűséggel, és szerelemmel a történetet.
jesz
@nezelodo: igen, ez vitathatatlan, mint az esetből is látható. Nem tudok szabadulni a gondolattól, mit tudhatott a pasi, hogy a csaj nem szaladt el még időben? Érthetetlen számomra.
Csizmás Kond
...azért azt sem hiszem hogy a lány palotás királyfínak látta a pasit...szóval tudva ment a vesztébe.
cirip
@namihami: Az összevont rendszer miatt mindenkit egyetemistának hívnak, azt is aki egy 2-3 éves főiskola hallgatója.Ettől függetlenül persze még egy átlag hatodikos általános iskolás is fel tud mérni egy ilyen helyzetet.
Azt nem írom le., hisz' egyértelmű, hogy mitől szédült meg a nő...
vacsi
Egy embert bárkitől meg lehet védeni, csak saját magától nem!
kolnidre
@Shikari: Ha a kurva anyádnak annyi esze lett volna mint Kunhalminak,nem hozott volna téged a világra.
Nyírfa
Nem tudjuk, mi elől menekült, milyen problémákkal küszködött, hogy ezt az embert választotta. Talán csúnyának látta magát, talán kudarcélményekkel telítődött a társas kapcsolatokban, elfogadásra vágyhatott egy, a megítélése szerint szintén tökéletlen férfi oldalán. Szomorú történet.
Yoda69
És ez a csajszi egyetemen tanult? Ennyi IQ-val?
Hova jutott a világ...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.