Eljárást indított a Médiatanács Németh Balázs, az állami tévé egyik bemondója kijelentései miatt – tudta meg a 444.hu.

Eljárás indult az M1 Híradójában elhangzottak miatt

Németh ügyében több állampolgári bejelentés is érkezett a Médiatanácshoz, mert a műsorvezető október 21-én saját véleményt fűzött a Hadházy Ákos parlamenti akciójáról szóló hírhez. 

Bár Hadházy a "Lónak a faszát" feliratú táblát már nem tudta felmutatni, Németh mégis emlegette a műsorban, ily módon:

Eddig épeszű ember, épeszű ember, nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben, de ma ez is megtörtént.

A Médiatanács csütörtökön úgy döntött, kivizsgálja az ügyet.

Németh Balázs kormányhoz fűződő lojalitása erős lábakon áll, 2015-ben kiderült, hogy családi cége 2012 óta kapott pénzt az állami sportberuházásokkal is foglalkozó Nemzeti Sportközpontoktól. Feleségének pedig két trafikja is van.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
György Báthori
György Báthoriés akkor honann van a fotó, ahol Hadházy a Parlamentben lóbálja a táblát ?
A büntit nem azért kapta, mert fotó készült a tábláról, hanem azért, mert hülyeséget pofázott állami pénzen. A se..nyalás államilag díjazott, de a túlteljesítés már időnként terhessé és árulkodóvá tud válni. És itt a Médiatanács kinevezési ""hitelessége"" volt a büntetés valódi oka. Egy kisemberen példát statuálunk (majd a boritékjában kárpótoljuk az elszenvedett ""fájdalom"" miatt, de a fullfidesz Médiatanács most ""megmutatta"", hogy nem elfogult. Jöhetnek még kósák, lézerek, rezsibuzik és hasonlók, akik viszont már az érinthetetlenek kasztjából valók. Hogy a Vezér ""apróbb malőrjei"" már a csicskamédiába be se kerüljenek. Rőhej, mi???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Németh Balázs miért nem a saját pénzén szórakozik valahol? Ilyen bicskanyitogató, egyoldalú, dedós, szűk látókörű prekoncepciós híradót én már a 70-es években sem hallottam. Kicsit túlspilázta, de hát Istenem, tele van ilyen kreténekkel a fideszes közpénz-TV.
namihami
György Báthori
György Báthoriés akkor honann van a fotó, ahol Hadházy a Parlamentben lóbálja a táblát ?
A büntit nem azért kapta, mert fotó készült a tábláról, hanem azért, mert hülyeséget pofázott állami pénzen. A se..nyalás államilag díjazott, de a túlteljesítés már időnként terhessé és árulkodóvá tud válni. És itt a Médiatanács kinevezési ""hitelessége"" volt a büntetés valódi oka. Egy kisemberen példát statuálunk (majd a boritékjában kárpótoljuk az elszenvedett ""fájdalom"" miatt, de a fullfidesz Médiatanács most ""megmutatta"", hogy nem elfogult. Jöhetnek még kósák, lézerek, rezsibuzik és hasonlók, akik viszont már az érinthetetlenek kasztjából valók. Hogy a Vezér ""apróbb malőrjei"" már a csicskamédiába be se kerüljenek. Rőhej, mi???
Eladott Ország
Aki ezeknek dolgozik, azok ezer szálon kötődnek a NER-hez...másképp épeszű ember nem adná a nevét ahhoz, ami a közmédiában zajlik. Ez a csóka is csak egy szervilis akárki, aki a való világban valós teljesítményt sose tudott volna egyedül összehozni. Egy a sok ezerből, akik haszonlesői ennek a korrupt, tolvaj rendszernek, ami az országunkban épült az elmúlt 10 évben.
SystemError
Trafikokkal felvásárolt szakmaiatlan nyalonc..
Jozefina
Éljen az összefonódás: fidesz-Németh Balázs-Németh felesége-M1!!?? Hajrá szabad Magyarország!!!
jesz
aha..értem...a feleségnek két trafikja is van? tehát így teszi tönkre az emberek egészségét? és mi is a probléma valójában? mi van akkor, ha néhány épeszű ember feljelenti a médiatanácsot alkalmatlanság címén?
Németh Lajos fia próbál megfelelni az elvárásoknak. Így, vagy úgy..
SystemError
Fidess felszopó szurikáta.

Figyel és szopik!

Nagy közösségekben közpénz trafik buckák üregeinek lakója. Őshonos gerinctelen patkányfêle ! Történelmünk alapvetően meghatározó kártékony élősködője. Egymást is figyelik, mert ha az egyik elkezd szopni, akkor ész nélkül a többi egyedben is feltétlen reflexként jelentkező szopási inger figyelhető meg! A szopás alapvető érvényesülési formájuk. Egyes megfigyelések szerint a szopás közben hallatott hangokkal a denevéreket meghazudtoló módon képesek kommunikálni a többi egyeddel.
Születésük óta tanulják az idősebb egyedektől a megfelelő pillanatban véghezvitt időzitett szopás technikáját. Generációkon és politikai irányzatok átívelő kitartással szopják az aktuális pénzszurikátát. Gerincük hiányából fakadóan bármilyen béljáratszerű útvonolan képesek átszopni magukat a trafikig. Léteznek nem szopó szurikáták, de őket a közösség azonnal kiveti magából!
cikicakk55
Nagyon jól tette Hadházy amit tett.Hol máshol mondhatná el a véleményét? Média keretük nincs,se a tv-ben,sem újságokban,sem rádiókban.Az interneten még tudnak szólni a kommentelőkhöz,csak sajnos a Fidesz fő szavazó tábora pont azokból áll,akik nem jutnak internethez,akik csak a kormány médiát láthatják hallhatják és az ingyense lejárató heti újságjaikat olvashatják. A Fidesz könnyen van,mert a közpénzhez hozzá férnek,nem abból kell finanszírozniuk a luxus életüket,amit párt támogatás alapján kénytelen nekik adni a kormány.csodálkozom is,hogy azt a törvényt még nem alkották meg,amiben egyértelmű 2/3 támogatással megszüntetik a parlamentbe jutott pártok kötelező támogatását. Hol van Hadházi cselekedete a 2006-is Tv székhát megtámadásához képest? Esetleg Bayer Zsoltika mocskolódó stílusához képest?
Béla333
Majd akkor lesz ez igazi büntetés, ha az a genya bemondó a saját béréből fizeti ki a büntetést!
Addig, amíg a cége fizet, az állam meg tömi a céget adóforintokkal, addig az egész csak púder...
Lepényleső
Ezen meg ugyan miért ütközött? Aki a miniszterelnöki széken ül,- többnyire,az nap mint nap adja nekünk reggelire,
majd ebédre,-élőbe,ami marad,az jut estére? Míg ő a Gundel vendége,-bár a fizetést mi hajtjuk végre,szemlesütve?
Eriksson
Majd csak összegründolja magának Németh a büntetést, mint ahogy azt Hadházy tette. :)))
SystemError
@Eriksson: Szerintem ezért megérdemelne még egy trafikot nem? Év végén pedig egy szakmai díjat és külön egyet objektív tényfeltárásért! Azt neked is adnék!
nezelodo
Legalább a látszatra adnának ezek a kiváló emberek! Amúgy semmivel sem különb ez a mutyin vásárolt fazon, mint a Széchenyi támogatással is kitömött csikkólás szexmunkások.
Eladott Ország
A lényeg, legyél képes bármire – csak a saját bőröd meneküljön, és ágyazz meg magadnak, a havernak, a seggnyaló embereidnek. Diploma? Ugyan! Okos, szakmájukat értő, dolgos emberek Orbánnak nem kellenek, csak irányítható, birkaiskola-diplomás figurák, akiken lehet élősködni. Akik nem tűrik, akik élni akarnak, elmennek külföldre. Ha nem akarnak utcát söpörni. Az is szép munka. Megmondta már Martin Luther King is: „Ha egy embernek utcaseprő a munkája, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre, s azt mondja, ím élt egy nagyszerű utcaseprő, aki jól végezte munkáját.” Szívből ajánlom a hatalom urainak, hölgyeinek, söpörjenek el minél hamarabb! Szabaddá tesszük az utat, ahogyan a birkanyájnak is szoktuk. A nagyobb ütközés elkerülésére.
Csak a fidesz:
Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: Fidesz-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így esett a nagy csoda,
Az elit birka-iskola.
SystemError
Ő is és a hírhamisító főnöke és annak is gyógyszerfüggő főnöke igazából kedves, becsületes emberek. Szakmai elhivatottságuk soha semmivel szemben nem szenvedhet csorbát! Igaz magyarok, soha nem vezetnék félre a népet vagy lopnák meg országuk közvagyonát!

Lassan ideje eltakarítani a szart!
Sámannus
Ebből is látszik, hogy minden ami elhangzik Moszkvából adják. Másnak nincs beleszólása.
csipetke
@csipetke: Hülye telefon, önálló életre kelt.
Szóval, ez az ürge mindig ekkora seggfej volt, de így, hogy nem kis anyagi érdeke fűződik hozzá, nyal ezerrel. Szégyen gyalázat, hogy irgalmatlan sok közpénzt tolnak ebbe a kuplerájba, ami kizárólag orbán érdekeit szolgálja, és néhány tucat ember nézi csupán
Rockxy
hiábano, a modern, műveltnyugati unijós szabadszóláspárti trágár-tróger erkölcsnélküliségbe illik a parlamenti lófasz.
merhogy énisitt leírom, huszan ha olvassák.
megyekinnen
division
@Eriksson: Hadházy ugyan mennyivel jobb? Ja, ő nem Fideszes, és ez már elég:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.