Több ellenzéki városban is felmondta a helyi televíziókkal műsorgyártásra kötött szerződéseket az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Felmondja a szerződéseket a közmédia az ellenzéki városok tévéivel
Részlet a Miskolc TV adásából/Youtube

A Népszava körkérdésére Nagykanizsáról, Miskolcról, Pécsről és Szolnokról is megerősítő válasz érkezett.

Nagykanizsán a múlt héten derült ki, hogy vége a közös munkának, Pécsen 10-15 milliós bevételkieséssel számolnak. Miskolcon tegnap kapták meg a szerződésbontásról szóló értesítést, még nem tudják, mennyivel rövidíti meg a város bevételeit a döntés.

A szolnoki tévé ügyében egy helyi portál szerint Szalay Ferenc fideszes, de ellenzéki többségű testületet irányító polgármester közbenjárt az MTVA-nál, hogy gondolják újra a szerződés felbontását. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Attól még ez a MTVA igényt tart ezen városok lakóinak befizett adójából a 85 milliárdra? Akkor kéretik azt csökkenteni arányosan, és a különbözetet kapják meg ezen városok helyi televiziói. Mi az, hogy szerződést bont? ki a fészkes fene tarja el ezt a"közszolgálatinak" csúfolt pénznyelőt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A vereséget nehéz lenyelni fideszéknél!!!
CsipkeRózsa
Gondolom, még sok ellehetetlenítési ötletük van a kormányoldalnak, szemét banda!
SystemError
Már bocsánat de ez már...
:) Ne töketlenkedjen az ellenzék, a picsába feljenteni a kommunista, autokrata geci által irányitott közintézményt, akinek törvényileg meghatározott kötelezettségei vannak. A látszatra legalább adjatok, bár attól még ülni fogtok, de talán jelent majd pár évet a bírónál.
human
Gondolom ezek a városok jóval kevesebb megjelenést kapnak a közmédiában a jövőben. Az emberek nem tudhatják meg, hogy a NER-en kívül is van élet.
namihami
De hiszen a Vezér azt mondta, hogy együttműködnek az ellenzékkel.
Ennyire torzítana az LG hangszórója?
kereső
Attól még ez a MTVA igényt tart ezen városok lakóinak befizett adójából a 85 milliárdra? Akkor kéretik azt csökkenteni arányosan, és a különbözetet kapják meg ezen városok helyi televiziói. Mi az, hogy szerződést bont? ki a fészkes fene tarja el ezt a"közszolgálatinak" csúfolt pénznyelőt?
RonaGyuri
ócska pitiáner bagázs, hozzák a szokásos formájukat! =))
RonaGyuri
@kereső: te csodálkozol? Ez is ez (a mi adónk) ő pénzük, ahogy az EU-tól kapott is! =))
Mert ők, és csak ők magyarország (a kezdőbetű direkt van így)! =))
kereső
@RonaGyuri: még emlékszem, hogy az "átkosban" hazugládának becézték a szüleim a tv-t,/rádiót.Most elő lehet venni a régi nevet.
Sámannus
Jáj hát a maffiának fizeti a kórmány a 160 milliárdot? Világos, mint a vakablak mitől tojik a tyúk!
cikicakk55
Nem tudom,hogy Nagykanizsán,Miskolcon,Pécsett és Szolnokon miről szóltak a városi TV adásai. Hódmezővásárhelyen tavaly szűnt meg a városi tv adása,de mi a lakosok csak örültünk neki.Semmi másról nem szólt az adás,csak a Fidesznek szóló benyalásokról.Undorító volt még hallgatni is.Szinte ki folyt a tv alól a sok nyál.Nézettsége sem volt a Vásárhely tv-nek,még is a Tavaly megválasztott Polgármesteren akarták behajtani azt a pénzt,amit még a Fidesz vezetésű város hagyott hátra. Most talán újra indul Önkormányzati támogatással egy teljesen új városi TV,de abban ismerve Márky-Zay Pétert,csak az igazságot fogjuk látni.Ő olyan ember,hogy ha a kormány csinál valami jót is,azt is észre veszi és ki is mondja,a vasárnaponként tartott Facebookos élő bejelentkezésénél. Minden héten vasárnap Este 19 órától, 20,30 percig élő adásban számol be arról,hogy az eltelt héten mire mennyit költött a város,mennyi pénz folyt be az adófizetőktől,mennyi pénzt kaptunk a kormánytól( mert kapunk,még így is,hogy nem Fideszes a város.Kénytelenek utalni,mert az Unió adja és azt nem nyelhetik el) elmondja azt is,hogy milyen vállalkozások indultak be a városba,amelyek mind munkahelyet is biztosítanak az itt élőknek.Szerencsére még Lázár idejében inkább szöktek a befektetők,most egyre többen jönnek.Ne sajnálják a Tv elvesztését a városok lakói.Eggyel kevesebb média ontja a mocskot az ellenzékről és eggyel kevesebb fényezi a kormányt.
Lepényleső
Íme egy szelete a bán együttműködési ígéretének,amit el eddig is csak a hülyék hittek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.