Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben.

Órán késelte meg a tanárt egy diák egy győri középiskolában
Fotó: Wikipédia

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták.

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete előtt elmondta, hogy

egy 17 éves fiú késelt meg egy 51 éves tanárőt.

A rendőrök még helyszínelnek, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy

a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van.

Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell – ismertette.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem valószínű, hogy a sérülékeny csoport tagja volt az elkövető.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
Lesz ez még "vidámabb" is.
A liberális "nevelés" éppen ide vezet. Amikor a következetesség csak azt jelenti a gyereknek, hogy következetesen nem lesz semmilyen következménye, bármit is tesz.
Aki Én
@KisGenyo2: ...nem inkább az illiberális gyűlölködés vezet ide? A másik kicsinálása, ha az nem tetszik.
CsipkeRózsa
Nem valószínű, hogy a sérülékeny csoport tagja volt az elkövető.
simmering73
@Shikari: Meglásd, meg fog ütni a guta.
Aki Én
@Shikari: Mondtam már lúzer, miattad még a Black Freud Day-t is bevezetik hamarosan.
namihami
Részvétem a családnak és mielőbbi felgyógyulást a tanárnőnek.
És most a gonosz énem:@KisGenyo2: Olyan nagy volt az illiberális öröm, hofy végre a PISA jelentés kiengedett minket egy vonásnyival a békaülep alól. Akkor ez is a Fidesz oktatáspolitika eredménye, ugye? Hiszen ez a diák (is) a Rózsika-éra teremtménye...
Nessy
Muszáj rögtön prejudikálni? Tudom, hogy furán hangzik, de bizony jól öltözött echte magyarok is laposra verik, vagy megszurkálják azt, aki nem tetszik. Lett légyen utas egy járművön, egy vendég a presszóban, vagy a saját hozzátartozójuk. A részeg alakokról meg nem is beszélve.
( pedig köztudott, hogy a házi pájinka élet, erő, egészség).
Aki Én
@Shikari: A liberalizmus terjedését kérd számon orbánon, a Liberális Internacionálé egykori alelnökén. Vagy Kövéren, az egykori liberális élharcoson.

www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=crRGp7aL3Ow&feature=emb_logo

Kövér László: A tolerancia, a másság elviselésének képessége olyan alapérték, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie
szép új világ
@Nessy: A helyszín kizárja az etnikai kisebbségű elkövetőt.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:14
Addig jár a pofád román takony míg te is sérülékeny leszel.
Már nem sokáig véd a gazdád.
Nessy
@Aki Én: Nekik sikerült a felejtés!
namihami
@Nessy: Én viszont biztos vagyok abban, hogy minden eddigi ""meggyőződése"" pusztán hatalommegszerzési és vagyonmegtartási célokat szolgált és szolgál. Ha holnap úgy hozza a szükség (ami azonos az érdekkel), akkor a hátán fogja a migráncsokat behozni és órákig ""adolfozik"" arról, hogy mindig bevándorláspárti volt és lesz. A következő csavarjáig...
csak úgy....
@Shikari: már vártam,hogy lecigányozod a tetvest,persze szerinted azok nem is járnak oskolába,föleg nem gimibe! gyökér vagy tibcsi...
Málna
@Shikari: Nem hiszem, hogy kisebbségi volt. 16 év a tankötelezettség korhatára, ez a srác pedig 17 éves...:-)
Dr plágium
@CsipkeRózsa: Szinte biztos hogy magyar volt, 10. -es állítólag nagyon jó tanuló, de 3-ast kapott és begőzölt.
www.atv.hu/belfold/20191205-exkluziv-megszolalt-az-egyik-diak-a-gyori-keselesrol/hirkereso
Kíváncsi leszek a folytatásra. Ha jól meggondolom veszélyességi pótlék járna a tanároknak!
csak úgy....
@Shikari: véled nem beszélget senki,ha arra godoltál! én néha mint emberbarát szólok hozzád,erre lebaxol? nem akartam itt a nagy nyilvánosság elött említeni,tibim ! téged itt mindenki hülyének néz (jogosan) és te naponta dobsz pár lapáttal magadra...
mikor az önkritikát osztogatták ,te meg a veröce+pegero trió a nyalókánál álltatok sorba és attu van herpesz a nyelveteken.
division
@KisGenyo2: @Aki Én: Azért szomorú hogy ebből is annyit tudtok levonni hogy liberális, illiberális. Ilyenkor nem lehet titeket komolyan venni.
Nem a politika tehet arról hogy milyen családba születik egy gyerek, mit hoz magával otthonról. Ami viszont tény, hogy a pedagógusok kezébe sokkal nagyobb hatalmat adnék, de ezt éppen a Fidesz tehetné meg, mivel ők vannak most kormányon. Vissza kellene hozni néhány dolgot az átkosból, lenne visszatartó ereje. Ezen kívül a büntetés lehetősége is fenn kellene álljon, vétségtől függően. Itt egy nyomorult kis féreg megszurkálta a tanárt, be vele a börtönbe és pár évig közmunka, fizetség nélkül.
jesz
Bolgár ebben a pillanatban volt bátor azt mondani, hogy ezt a diákos késelést csak felfújja a kormánypropaganda...eddig nem volt bajom vele, de most már meghülyült..
csak úgy....
@division: érdekesen elemzed a történteket! egy 17 éves kölyök megbicskázta a tanárát ,mert ...és szerinted nem a politika tehet róla!? két lehetöség van,talán a kigyúrt agressziv ricsi a példaképe,akit több mint 2 év után sem vontak felelöségre,mert...azt csak az Isten tudja,de ott a másik ! a szerinted magyarországon nem létezö nyomorból jött valaki lehet a tettes! nem rosszindulatból mondom és senkinek sem kívánok semmi rosszat, ha csak a baleseti statisztikákon gondolkozol,hogy mitöl van az egyre több agresszív,másokat leszaró soför az utakon,akik nem készakarva de gátlástalanul bizonyítják ,hogy jobb ha otthon maradsz,föleg ha életben szeretnél maradni!
csak úgy....
@Shikari: nagyon érdekelne,hogy te ezzel a zagyvasággal mit szeretté vóna mondani!?
"@Málna: Ez bizony nagyon leszűkíti a kört! :-))))))))) 17 éves a szubkultúrában nem tanul, ha nem kötelező! Az ott olyan, mint a fehér holló! :-)"
Lepényleső
Senki ne tegyen feltehető megjegyzést az elkövető színére,hiszen ez nem az a rejtvény amit bárki meg ne fejtene?
volvós
...győri borkaijugendek a Kossuth utcából...
division
@csak úgy...: Nem, a politika nem tehet arról hogy születnek efféle kölykök akiknek meg sem kellett volna. Sötét szülők sötét gyerekei, vannak szép számmal sajnos. Habár annyiban lehet politikai vonzata, hogy támogatja őket a kormány, de melyik nem tette ugyanezt?
csak úgy....
@Lepényleső: szóval egy túliskoláztatott színtelen,mint a ricsi...
csak úgy....
@division: kezdek kételkedni abban,hogy te sikeres üzletember és föleg abban,hogy érted azt,hogy miröl van szó! iszonyatosan nöttek a különbségek,köztetek és a prolik között,persze szerinted a nálad dolgozó proli a hibás ,mert a napi 12 óra meló után nem tudta megnevelni a gyereket,aki mást sem lát,mint ,hogy futnak a szülei mint pók a falon,hogy elöteremthessék a napi kaját a rezsit a lakásra és sorolhatnám a szülöi föladatokat,persze ez neked magas mert nem abban a szituációban tengödsz!
néked is csak az álruhát tudom javasolni,hogy ereszkedj le az emberek közé ...
division
@csak úgy...: Most volt a hírekben, hogy azért szurkálta meg a tanárt meg hármast kapott. Nézzél híradót és ne itt vádaskodj mert unom.
A nálam dolgozó emberek nem fognak ilyet csinálni abban biztos lehetsz, legalábbis nem a pénz miatt. Meg egyébként is, akinek a szülei dolgoznak keményen annak lehet rossz jegyért szurkálnia? Ne vállaljon gyereket aki képtelen arra hogy nevelje és eltartsa.
csak úgy....
@division: egy hármas miatt egy normális országban ? nekünk nincs magyar Tv-,szerinted ettöl hátrányos helyzetüek vagyunk? Mint említettem,nem azért ítélem el a magyar újgazdagot a friss arisztokráciát mert vannak!
egy házaspár,tegyük föl 2 gyerek, albérletbe és nálad melóznak a szülök,napi 12 órában...akiknek kötelességük lenne,hogy a kölykeikkel foglalkozzanak és ne csak a te érdekedben, és itt ragozhatnám de minek.
division
@csak úgy...: Te tényleg azt gondolod hogy csak a politika miatt lehet zakkant egy gyerek aki ilyet csinál? Mentesíti a tette alól az elkövetőt ha a szülei dolgoznak, esetleg albérletben laknak? Érdekes szemlélet. Azt meg miből szűrted le, hogy mivel nem láttad a tévében hátrányos helyzetű lennél? Néha túlteszel még magadon is:-) Ellenben akkor nem is laksz itt, szóval kár ezt feszegetni, ennek ellenére erős Fidesz fóbiában szenvedsz mint még itt sokan, gondolom ha jégeső esik és elveri a termést az is Orbán miatt van. Amit még nagyon bírok az az hogy éppen egy olyan emberrel kötözködsz aki történetesen munkaadó is, ráadásul a jobbak közül. Fura vagy olykor nagyon. Nejem pedagógus, és bizony egyik gyerek sem azért hátrányos helyzetű mert a Fidesz van hatalmon, ill. nem a politika az oka annak hogy bokán rúgja és gecinek nevezi az óvónőt, egész egyszerűen ezt hozza otthonról. Ja, és nem azért mert anyuka vért izzadva dolgozna, jól elvan a családiból amit kap a 6 gyerek után:-)
csak úgy....
@division: nem ügyvédkedtem a kölyöknek de számomra érthetetlen,hogy egy migráncs mentes dübörgö országban,csak úgy egy 17 éves diák?
hidd el,hogy nem kötözködésböl mondom azokat,amik kikívánkoznak belölem de ritkán adatik meg a póri népnek,hogy egy valódi és sikeres valakitöl kérdezhessen vagy tehessen valamit szóvá az ember! te ,mint okos és tályékozott vállakozo, ki mered jelenteni,hogy magyarországon minden rendben ? gondolom,nejed a pedagógus,többet költ a kidobott kutyákra,mint a hajléktalanokra pedig egy kutya ha nincs láncra kötve,akkor nem fagy meg.
a témához vissza,voltam én is és te is 17 éves,szerinted eszünkbe jutott volna,hogy csak úgy a tanárt megkéseljük? volt 1-2 tantárgy amit útáltam de még abból kifolyólag sem és tüzbe tenném a kezem a volt osztálytársaimér, akik szintén nem kedveltek minden tanarat...
division
@csak úgy...: "gondolom,nejed a pedagógus,többet költ a kidobott kutyákra,mint a hajléktalanokra"
Ez már megint miféle baromság? Minden használt ruhát odaad a gyerekeknek, míg sokan pénzért teszik fel a 100 forintos holmikat is. Ne beszélj már értelmes ember létedre badarságokat (ja igen, állatmenhelyeket is támogatunk). A hajléktalanok meg egy más világ, abba ne menjünk bele. Nincs minden rendben Magyarországon, de szerinted máshol igen? Pl. Norvégiában, ahol 77 embert mészárol halálra egy őrült? Vagy ahol diák egy játék hatására fegyvert szerez és lelövi több diáktársát? Ne ítélkezzünk Magyarország felett ez ügyben szerintem. Elmeháborodott, agresszív emberek mindenhol akadnak szép számmal. Abban van igazad, hogy amikor mi voltunk diákok a tanárokat tiszteltük, ha rosszat csináltunk a szülő nem a tanárt vette elő hanem minket, pedig hidd el, dolgoztak ők is keményen, de mégis más volt minden. A tanároknak voltak akkoriban jogaik, nem a kölyköknek. Ma a szülők zöme pénzért vállal gyereket, miközben eszükben sincs dolgozni, buták mint a föld, látom nap mint nap az iskolában is amikor viszem őket. Sokszor már inkább vinném őket magánba, de az sem biztos hogy annyival jobb lenne. Pár napja egy 5. - es gyerek ezt mondta a folyosón: Karót adott az a tetves tanár, kinyírom! Nincs több hozzáfűznivalóm a témához.
Levendula
Egy valamit nem értek... valaki miért hurcol magával kést??? A mi családunkban a késnek a helye a konyhaszekrény fiókjában van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.