Szomorú esetet vett videóra egy utas.

A 47-es villamoson történt csütörtök reggel, hogy az egyik utas igen durva és trágár hangnemben utasított leszállásra egy feltehetően ittas hajléktalan férfit. Elsősorban a szaga miatt.

A 444.hu egyik olvasója – aki a videót készítette – arról számolt be, a bántalmazott ember valóban büdös volt, na de normális dolog-e ilyen módszert alkalmazni vele szemben?

A BKK az esetre annyit reagált, a villamosvezető nem látta a történteket, bejelentés nem érkezett hozzájuk. Azt is megjegyezték, sem a járművezetőnek, sem az ellenőrnek nincs más, törvény által biztosított joga az utazási feltételeket be nem tartó utasokkal szembeni fellépésre, mint hogy felszólítja a jármű elhagyására, illetve intézkedést kérhet – ez esetben viszont meg kell várnia az arra jogosult személy helyszínre érkezését. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Íme, a jobboldali keresztény embertársunk iránti szeretet.
Biztos, hogy büdös, koszos, talán részeg volt (bár viszonylag érthető volt a beszéde), de az ilyen önkéntes orbánjugendek (a legtöbbje a Fradi pályán és csordájában megtalálható) és szimpatizánsaik honnan és miért vindikálhatják a jogot, hogy ők egyáltalán intézkedHETnek. Arra ott a rendőr, közterest azért nem merek írni, mert ez az eset is olyan ""közteresember"" jellegű volt. Tisztelet a kivételnek.
Az ilyen ""önkéntesrendőrt"" kellene egy csendesebb helyen jómodorra tanítani. 3-4 hét felépüléssel és a törött csontok egyidejű összeforradásával egyetemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: Emberi kapcsolatok, még bele is rúgott, mert a lelkiismere őt nem rugdosta. Aki káromkodott, az a lerúgó volt, talán ő volt a részeg.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ő is ember, nem mindenkinek sikerül a rendezett élet, attól még nem lehet kiközösíteni senkit.
human
Tegnap néztem a 8. kerületi ellenzéki polgármester lakossági fórumát. Néhány mélyfideszes is felszólalt. Az egyik elmondta, hogy szemtanúja volt, hogy egy közteres odébb akart tessékelni egy hajléktalant aki válaszul csúnyákat mondott a közteresre. Namost ez a keresztény(?), mélyfideszes sérelmezte, hogy utasításba van kiadva, hogy nem lehet megverni ezért a hajléktalanokat.
Hát nekem az állam leesett, hogy milyen férgek élnek köztünk. Persze, senki ne szólogasson be a másiknak, de erre akkor sem az a válasz, hogy megverem!
namihami
Íme, a jobboldali keresztény embertársunk iránti szeretet.
Biztos, hogy büdös, koszos, talán részeg volt (bár viszonylag érthető volt a beszéde), de az ilyen önkéntes orbánjugendek (a legtöbbje a Fradi pályán és csordájában megtalálható) és szimpatizánsaik honnan és miért vindikálhatják a jogot, hogy ők egyáltalán intézkedHETnek. Arra ott a rendőr, közterest azért nem merek írni, mert ez az eset is olyan ""közteresember"" jellegű volt. Tisztelet a kivételnek.
Az ilyen ""önkéntesrendőrt"" kellene egy csendesebb helyen jómodorra tanítani. 3-4 hét felépüléssel és a törött csontok egyidejű összeforradásával egyetemben.
advocat
Tömegközlekedési eszközön utazni azért megfelelő módon öltözve (lehet öreg, de tiszta ruha) és úgy illik, hogy azon a többi ott utazót még a szagával se illesse. Mert kérdezem az "okosokat" ők mitt tennének, ilyen esetben. Csak elhúznák a szájuk szélét. Egyébként volt jegye? És ha a rendőrre várnának, mikor jutnak el a munkahelyükre? És a több villamos, aki nem tud tovább menni. Persze, ha a vezető leszállítthatná. De erre nincs remény! Mert büdös, koszos ruhában, festékes munkaruhában is utaznak. Mert nincs munkahelyi öltöző. Sem.
picike1
@CsipkeRózsa: lehet a kiközösités sőt magától kellett volna leszálnia ha olyan büdös sétáljon !!!
Dr plágium
Azt értem hogy mindenkinek útjában van egy büdös hajléktalan. Őszintén szólva én sem örülök amikor egy járművön utazom velük. DE! Tudni lehet miért került az utcára? Azt is megértem hogy lerészegednek hiszen az utcán élve bizony el veszítik az emberi méltóságukat, ép ésszel nehéz ezt átvészelni. Amikor megissza a kocsis bort elfelejti pár órára a nyomorúságát. Bárkivel megeshet és nem mindenki kap segítséget. Az is igaz attól még lehet tisztálkodni mert vannak helyek ahol lefürödhetnek, tiszta ruhát is kapnak, vagy kimoshatják a sajátjukat. Ettől függetlenül egy emberrel sem szabad így bánni. Engem ha nagyon zavar valaki egy járművön inkább leszállok és megvárom a következőt. Soha eszembe nem jutna hogy bárkit is lerúgjak egy járműről mert zavar a szaga vagy a viselkedése.
Yoda69
Még jó hogy nem locsolta le benzinnel és gyújtotta föl a mocsok nacija.
Fox W Mulder
A 4-6 oson 22 után a sárgamellényes biztonságiak 8 éve hasonlóképpen csinálják ,kicsit diszkrétebben ugyan de lebxák rendszeresen őket .
ittott
vannak szabályok, miket be kell tartani. mindenkinek. a büdös részegnek, és a najlonnáci rugdosónak.
namihami
@Yoda69: Ne adj ötletet! Anélkül is elég találékony ez a csorda. A Kassay téren saját szemmel láttam, amikor ""pajkos fidelitas-mentalitású fiúk"" lehugyoztak egy padon fekvő embert. Ez már nincs túl messze...
Yoda69
@namihami: Látod a nácik fantáziája kimeríthetetlen. Sajnos egy naszad sebességével megyünk a rossz irányba. A fideSS bevitte ez emberek hétköznapjaiba az agressziot és a gyuloletet. Már most elkezdtek a felelemkeltest és ez napról napra fog fokozodni a 2022-es választásokig.
Csak remélni merem hogy a Köztársaság párti összefogás sikeres és le tudja majd váltani ezt a mentalis terrorizmust ami most uralja Magyarországot.
namihami
@Yoda69: Irigylem az optimizmusod. Bennem már nincs, hiszen többször tapasztalhattuk a Fidesz, elsősorban a vidéket (6,5 millió) totálisan uralma alá hajtó agresszióját. Hiába a nagyobb városok ellenállása, a megvett, megfélemlített és besz@ratott vidék számbeli fölénye (ott is egy voks az egy voks) dominál. És még itt van a krumpli, tészta, Böbezsuga nyugdíjasréteg, amelyiknek a választás előtt megint dob egy kis csontot és jöhet a ""Viktor, Viktor!"". És a már eddig is tapasztalt, de az illetékes vizsgálati szervek által állandóan lesöpört feljelentéseket még ne is említsük.
De, bár jövőlátó lennél és én tévednék.
Yoda69
@namihami: Szerintem meggyengult a NER és orbán. Már egyre kevesebben dolnek be a hazug propagandanak. A fideSSnek 2.5 millió szavazokat van, akiket nyilván is tartanak a kubatov listán.
Viszont van 6.5-7 millió szavazásra jogosult polgar. Szerintem levalthato a fideSS, ha már most elkezdi felépíteni magát az ellenzéki összefogás.
SystemError
Gondolom a kedves ellenőr fel lett jelentve aránytalan bánásmódért és súlyos testisértésért, önbíráskodásért.

Gondolom így dobálja, veri az amúgy szintén jegy nélkül utazó, részeg huligánokat is hétvégén...vagy csak a csövikkel ilyen kemény? :)
koszpeko
@Dr plágium: Nem lehet tudni.
De a kérdésem az lenne, hogy a hajléktalan akar e változtatni helyzetén.
Túlzás volt a rugdosás, káromkodás.
De miért kell tekintettel lennirá, ha ő nincs tekintettel másokra.
Ha ő neki jó ahogy van ez az állapot ám tegye.
De ne a többi ember legyen a szenvedő fél.
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
youtu.be/oKZWfkEFuZA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.