Szomorú esetet vett videóra egy utas.

A 47-es villamoson történt csütörtök reggel, hogy az egyik utas igen durva és trágár hangnemben utasított leszállásra egy feltehetően ittas hajléktalan férfit. Elsősorban a szaga miatt.

A 444.hu egyik olvasója – aki a videót készítette – arról számolt be, a bántalmazott ember valóban büdös volt, na de normális dolog-e ilyen módszert alkalmazni vele szemben?

A BKK az esetre annyit reagált, a villamosvezető nem látta a történteket, bejelentés nem érkezett hozzájuk. Azt is megjegyezték, sem a járművezetőnek, sem az ellenőrnek nincs más, törvény által biztosított joga az utazási feltételeket be nem tartó utasokkal szembeni fellépésre, mint hogy felszólítja a jármű elhagyására, illetve intézkedést kérhet – ez esetben viszont meg kell várnia az arra jogosult személy helyszínre érkezését. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Íme, a jobboldali keresztény embertársunk iránti szeretet.
Biztos, hogy büdös, koszos, talán részeg volt (bár viszonylag érthető volt a beszéde), de az ilyen önkéntes orbánjugendek (a legtöbbje a Fradi pályán és csordájában megtalálható) és szimpatizánsaik honnan és miért vindikálhatják a jogot, hogy ők egyáltalán intézkedHETnek. Arra ott a rendőr, közterest azért nem merek írni, mert ez az eset is olyan ""közteresember"" jellegű volt. Tisztelet a kivételnek.
Az ilyen ""önkéntesrendőrt"" kellene egy csendesebb helyen jómodorra tanítani. 3-4 hét felépüléssel és a törött csontok egyidejű összeforradásával egyetemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Yoda69: Ne adj ötletet! Anélkül is elég találékony ez a csorda. A Kassay téren saját szemmel láttam, amikor ""pajkos fidelitas-mentalitású fiúk"" lehugyoztak egy padon fekvő embert. Ez már nincs túl messze...
Yoda69
@namihami: Látod a nácik fantáziája kimeríthetetlen. Sajnos egy naszad sebességével megyünk a rossz irányba. A fideSS bevitte ez emberek hétköznapjaiba az agressziot és a gyuloletet. Már most elkezdtek a felelemkeltest és ez napról napra fog fokozodni a 2022-es választásokig.
Csak remélni merem hogy a Köztársaság párti összefogás sikeres és le tudja majd váltani ezt a mentalis terrorizmust ami most uralja Magyarországot.
namihami
@Yoda69: Irigylem az optimizmusod. Bennem már nincs, hiszen többször tapasztalhattuk a Fidesz, elsősorban a vidéket (6,5 millió) totálisan uralma alá hajtó agresszióját. Hiába a nagyobb városok ellenállása, a megvett, megfélemlített és besz@ratott vidék számbeli fölénye (ott is egy voks az egy voks) dominál. És még itt van a krumpli, tészta, Böbezsuga nyugdíjasréteg, amelyiknek a választás előtt megint dob egy kis csontot és jöhet a ""Viktor, Viktor!"". És a már eddig is tapasztalt, de az illetékes vizsgálati szervek által állandóan lesöpört feljelentéseket még ne is említsük.
De, bár jövőlátó lennél és én tévednék.
Yoda69
@namihami: Szerintem meggyengult a NER és orbán. Már egyre kevesebben dolnek be a hazug propagandanak. A fideSSnek 2.5 millió szavazokat van, akiket nyilván is tartanak a kubatov listán.
Viszont van 6.5-7 millió szavazásra jogosult polgar. Szerintem levalthato a fideSS, ha már most elkezdi felépíteni magát az ellenzéki összefogás.
SystemError
Gondolom a kedves ellenőr fel lett jelentve aránytalan bánásmódért és súlyos testisértésért, önbíráskodásért.

Gondolom így dobálja, veri az amúgy szintén jegy nélkül utazó, részeg huligánokat is hétvégén...vagy csak a csövikkel ilyen kemény? :)
koszpeko
@Dr plágium: Nem lehet tudni.
De a kérdésem az lenne, hogy a hajléktalan akar e változtatni helyzetén.
Túlzás volt a rugdosás, káromkodás.
De miért kell tekintettel lennirá, ha ő nincs tekintettel másokra.
Ha ő neki jó ahogy van ez az állapot ám tegye.
De ne a többi ember legyen a szenvedő fél.
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
youtu.be/oKZWfkEFuZA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.