Gulyás Gergely reagált az Áder fizetésének megduplázására érkezett ellenzéki kritikákra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Nekem miért mindig a mérhetetlen támogatottságú KDNPöcsök jutnak eszembe...?
RonaGyuri
@kereső: tedd hozzá, hogy a képviselőket választották, míg a bajszos..-t kinevezték! =))
kereső
@RonaGyuri: Hogy is irtam fentebb?"Meddig tart áder kinevezése?"- nem volt véletlen. A parlamenti szinjátékot felejtsük el.
namihami
@kereső: Ez megint ""fagyi"" volt.
De aki G.G.-re izgul, az ezt úgyse veszi figyelembe. Neki elég az, hogy Gézengúz Gusztinak megint ""sikerült az ellenzéket megalázni"". Hogy ez is csak egy ""salátalevél"" volt, amivel pont az ő becsapásuk és ilyenkor a b@sztatásuk a cél, az már az agyukig nem, csak a médiájukig jut el.
RonaGyuri
@kereső: praktice a lakájokon kívül a többinek véleménynyilvánítási joga volt! =))
kereső
@namihami: Soha nem fogom elfelejteni 2018-at.Amikor megkezdődtek a tárgyalások a fidess és az ellenzék között a prlamenti helyek elosztásáról. Az elején volt- amikor az ellenzék "időt"kért, és kivonultak egyeztetni- akkor úgy tetszett, hogy nem fog megalakulni a parlament. Aztán ki tudja mi történt???,mert folytatták a tárgyalást. A végén kijött ez a kigyószemű, és olyan arcot vágott, mint a jól lakott macska, miután belenyalt a tejfölös bödönbe. Na akkor már lehetett tudni- , hogy ebből semmi jó nem sül ki. Mondjuk az ellenzék, meg örült, mert milyen jó egyezséget sikerült kötni. Látszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.