Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben.

Tanárkéselés Győrben – emberölési kísérlettel gyanúsítanak egy 17 éves diákot

A rendőrség emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, hogy a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták.

Tanárkéselés Győrben – emberölési kísérlettel gyanúsítanak egy 17 éves diákot

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete előtt elmondta, hogy egy 17 éves fiú késelt meg egy 51 éves tanárnőt.

Tanárkéselés Győrben – emberölési kísérlettel gyanúsítanak egy 17 éves diákot

A rendőrök még helyszínelnek, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, megfigyelés alatt van. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell – mondta.

Tanárkéselés Győrben – emberölési kísérlettel gyanúsítanak egy 17 éves diákot

Később a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.

Nagyvilág - 2020. January 23., 21:53
A WHO még nem lát világjárványt
Technika - 2020. January 23., 20:53
Megszólalt egy múmia

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tobzódtok itt, lybsi csürhéztek, holott csak arról van szó, hogy egy nem megfelelően nevelt!! elkényeztetett "minta diák"- nem ismeri el a saját hibáját, és nem magába száll, és nem kijavit- hanem megtorol, mert a kudarc - a hármas dogi- nem az ő hibája,/kudarca hanem a tanárnőé,holott csak arról lehet szó, hogy nem készült eléggé/vagy nagyon elbizakodott volt a tudását illetően. Valamit nagyon benéztek a szülők a gyermekükkel kapcsolatban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Aki Én: Valahol igaza van Csizmásnak is. A szülői háttér a legtöbb esetben közrejátszik az ilyen eseteknél. Gondolom, sok közöd van a pedagógiához is, hiszen te mindent jobban tudsz mindenkinél.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Minden esetre elgondolkodtató, hogy miért jár egy diák késsel az iskolába. Jó tanuló vagy sem, egyre megy. Pszichopatológiai eset, ami mögött nagy valószínűséggel ugyanolyan felelősséggel állhat a család, mint a társadalmi állapotok, a nevelés teljes hiánya, a tanárok felkészületlensége az ilyen helyzetekre. Tegyük hozzá, hogy rengeteg tökéletesen alkalmatlan tanárnak nevezett ember szerepel az oktatásban, akik a valóságban ugatják a pedagógiát.
Valószínűleg nem véletlenül volt konfliktusa a tanárnőnek az egész osztállyal!
Nyilván nem a késelés a megoldás ilyenkor, de elgondolkodtató, hogyan jutott ez a diák idáig...
Dr plágium
@luiz: Azért nem kell aggódni érte. Kiskorú, kap 2 évet valamelyik pszichiátrián és annyi. Azt meg féllábon is kibírja.
fideszes gyökér
@division: a verőcének írd meg. Én magyar vagyok, én csak reagáltam az elmemosott szarságára.
De nyilván mivel te is ilyen elmememosott lopáskényszeres majom vagy, így abba szeretnél belerúgni, aki odabaszott egyet az politikát belevivő idiótának.
Nem tartalalak valami sokra.
Ilyen vécépucoló szinten vagy agyilag?
division
@fideszes gyökér: Szerinted érdekel hogy egy magadfajta mit gondol rólam? Szeretnél te csak negyed olyan lenni mint én vagyok az élet minden területén. Nem olvastam mit írt verőce, hirtelen a te hozzászólásod volt amit megláttam. Így utólag azzal sem értek egyet természetesen. Egyébként meg nem csoda, hogy az ember kikel már magából amikor egy pszichés problémákkal küzdő késelő diákot összefüggésbe hoznak a politikával.
Szeparepa2
Gyaníthatóan a náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci cinkos borkaimaffia újabb generációs tagja, aki ahhoz szokott, hogy mindig az van amit akar, és ez már idő előtti pszichopatológiát fejlesztett... megmondta előre, ha nem lesz ötös, szúr... mert ehhez szokott hogy neki JÁR az ötös... hálisten idejekorán horogra akadt és lekapcsolták, komolyabb baj nélkül... parazita elitpatkányok lejárt az időtök... erre készüljetek, egyre kevésbé lesz az, amit akartok a kurva anyátokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. January 23., 17:35
Ezek a buszok már nem arra mennek, ahogy megszoktuk
Szórakozás - 2020. January 23., 16:55
Szakított Jordán Adél és Keresztes Tamás