Egy 17 éves diák szúrta meg többször 51 éves tanárát Győrben, tanítási órán.

Megszólalt a minisztérium a győri késeléssel kapcsolatban
Fotó: MTI/Soós Lajos

A rendőrség emberölési kísérlet elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a fiatal ellen, a tanárt pedig kórházba szállították – nincs életveszélyben.

A Blikk vette észre, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium is kiadott egy közleményt, amiígy szól:

"A szakképzési intézmények fenntartója, az Innovációs és Technológiai Minisztérium megdöbbenéssel fogadta a győri iskolában történt késelés hírét. Palkovics László tárcavezető telefonon kért tájékoztatást az áldozatot ellátó Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató-főorvosától a pedagógus állapotáról. A minisztérium minden szükséges segítséget és támogatást kész megadni a tanárnőnek és családjának, az érintett szakképzési intézménynek. A diákokat pszichológus segíti a történtek feldolgozásában. A tárca bízik benne, hogy az alapos rendőrségi vizsgálat mielőbb fényt derít a súlyos eset körülményeire, okaira."

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Mary: Szerintem egy illipsi, aki szó szerint vette a hatalom harcba hívó szavát. Kezébe vette az igazságszolgáltatást, nem hagyta, hogy packázzanak vele. Ezek a csúnya hármasok rontják az átlagot a PISA teszten, ami miatt érdemtelenül kikezdték az illibsi oktatási rendszert. Gyakorlatilag ez a hármas támadás volt a magyar nép ellen, amit egy igaz hazafi nem hagyhat annyiban. Szerintem a tanárnő ráadásul lipsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.