"Elnézést szeretnék kérni a félreérthető és inkorrekt állítás miatt, amit egy budapesti előadáson mondtam kedden. Nem gondolom azt, hogy politikai foglyok lennének Spanyolországban" - írta levélben Szájer József Spanyolország budapesti nagykövetének, Anunciada Fernández de Córdovának. Erről a Fidesz európai parlamenti frakciójának sajtóosztálya tájékoztatta az Indexet.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
B+! Hát nem meghallották azt, amit Szájér a fanatikus Fideszeseknek szánt?! Most hazudozhat itt össze-vissza ezzel a bocsánatkéréssel!
Az is hülye, aki elhiszi hogy Szájér képes valaha őszinte is lenni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Mirabilis: 19.12
Szerinted ha itt Magyarországon a svábok, vagy a tirpákok esetleg a palócok bejelentik, hogy ők kiválnak az országból, azt a többiek elfogadnák? Szerintem nem.
Nem ismerem teljes mélységében a történéseket, de szerintem ha a katalán politikusok a régió kiválásáért ügyködnek, az nem helyes! Így ha őket lecsukják ezért, akkor azt jogosnak lehet tekinteni.
Szerinted?
Nyírfa
@csak úgy...: Erre nincs gyógyszer. De az a lámpa tetszik.
Béla333
@Mirabilis: 20.11
"" Miért ne lenne helyes?"

Miért helyes szerinted?
csak úgy....
@Nyírfa: a lámpa +a lelki összhag=kövér
hogy ezek,anno a kiszbizottságom,melyik fiókban tarthatták a józan eszüket ,arról bezzeg nincs protokol...
Nyírfa
@csak úgy...: Az nem véletlen, hogy anno megszüntettem a KISZ-tagságom. Nagyon nem voltak megrendülve, megkérdezték az okát, és, amikor megmondtam, nem marasztaltak. :)
A KISZ annyira felhígult a 80-as évekre, hogy semmi jóval nem kecsegtetett az utánpótlás. Nem, mintha a párt maga lett volna a tökély. Szerintem mindent elfogadtunk abban a rendszerben, ami nekünk jó volt, de semmit nem adtunk hozzá. Tisztelet a mindenkori kivételnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.