Tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz; erre szólította fel csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypártot Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Jobbik: a Fidesz tele van bűnözőkkel

A vesztegetési ügyben gyanúsított – általa Boldog István fideszes képviselő jobbkezeként, táskás embereként említett – Fehér Petra ügyében mélységesen felháborítónak nevezte, hogy egyesek nyerőgépnek tekintik az uniós területfejlesztési pályázatokat, "malacperselynek a választókerületet".

Hozzátette: pártja – minden jóérzésű magyar állampolgárral egyetemben – reméli, hogy az elkövetők méltó büntetést kapnak, noha a közállapotok ismeretében tudják, hogy reményeik "nem kellően megalapozottak".

A parlamenti képviselők jogait újraszabályozó "szájzár-törvényről" szólva Csányi Tamás arról beszélt: valóban sértették a parlament méltóságát bizonyos ellenzéki megnyilatkozások, ám "nem szerencsés a Ház méltóságáról beszélni azon képviselőknek, akiknek párttársairól már bebizonyosodott, hogy bűncselekményt követtek el, vagy ép most folyik a bizonyítás".

(Kép: MTI/Balogh Zoltán)

Forrás: 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
"Tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz;" Amennyiben megtenné ezt a Fidesz,úgy nem maradna egyetlen tagja sem. Még is hogy gondolta ez a jóember? Ennyire naív,hogy azt hiszi a Fideszesek közt vannak akik becsületesen,pénzből a fizetésükből élnek meg? Én egy egyszerű,nem analfabéta,de nem is túlképzett diplomás nő vagyok,de még én is tudom és látom mit művelnek. Az a szégyen,hogy ezt az ellenzéki vezetők is látják,de képtelenek közösen tenni valamit.Valamelyik ellenzéki párt állandóan csatázik párton belül és párton kívül is. Így a büdös életben nem tudják megszüntetni a lopást,csalást,korrupciót és még sok bűnt az országban. Miért a népre várnak,hogy a nép mozduljon? Az embereknek nincs pénze ,jogai ,politikai ismerete annyi,hogy fel tudjon lépni az igazságtalanság és a mocskos politika ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
kiakar itt tisztességes kapitalizmust?
Borsodi
Elvégre a törvény és gazdájuk védi őket,ha bólogatnak cserébe.
Rockxy
televan?
na, képzeld el, ha csak félig lenne.
a kptlzmusban a pltkusok min bűnözők.
a kivételeket meg kiutálják magukközül.
kereső
Nna ki is lopta szét az országot 2006-2010 között az önkormányzatokon keresztül? Csak a fidess?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.