Sajtószervezetek: Az unióban példátlan médiakontroll van Magyarországon mdor MDOR KÖVETÉS 2019. 12. 05. 14:59 QP Quality Placement KAPCSOLÓDÓK (2) Kiegyensúlyozottan tájékoztat a közmédia, ha a műsorvezető "utal" arra, hogy vannak más álláspontok is A Médiatanács egy határozatában elmagyarázza, miért példaértékű, ha a köztévé 13 perces interjút készít a saját ügyvédeivel. Az ellenzék szerint a demokrácia megcsúfolása a tisztán fideszes új Médiatanács Újabb kilenc évig a Fidesz uralja a Médiatanácsot, a helyzet az egész ellenzék szerint tűrhetetlen, de nem tudnak mit tenni. Magyarországon lerombolták a média függetlenségét és sokszínűségét - állapítja meg az a jelentés, amelyet hat nemzetközi médiaszervezet állított össze. A szervezetek munkatársai november végén vizsgálódtak Magyarországon újságírókkal, civil szervezetek munkatársaival, tudományos kutatókkal és politikusokkal beszélgetve a sajtó helyzetéről. Az International Press Institute (IPI), a Committee to...

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@RonaGyuri: De a második Soros sem lehet biztos, hogy nem áll maga mögött is. Lehet ezért Soros a neve...:)
RonaGyuri
@SystemError: sőt ezzel párhuzamosan is Soros! =))
silber13
@Shikari: Írod ezt te, egy fideszes notórius hazuozó, ingyenélő!:-))))))
Málna
Akkor kész csoda, hogy erről itt most olvashatok...:-)
Nessy
Nem az az érdekes mi van Németországban! Itt, kis hazánkban egy hírszolgáltató van (MTI) és ezeket híreket szóról szóra közli több mint négyszáz újságban a KESMA. Maximum az neve más színű, de ha egy újságot elolvasol, mind a négyszázat elolvastad! Arról nem is beszélve, hogy már rég feledésbe merült a lojális "újságíróknál", miszerint a "hír szent"...Tények? Ugyan kérem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.