Dézsi Csaba András kardiológus főorvost, önkormányzati képviselőt jelöli Győr polgármesterének a január 26-i időközi polgármester-választásra a Fidesz és a KDNP – jelentette be Simon Róbert Balázs (Fidesz) országgyűlési képviselő pénteken Győrben.

Dézsi Csaba Andrást jelöli Győr polgármesterének a Fidesz és a KDNP

Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje beszél a jelöltbejelentő sajtótájékoztatón Győrben 2019. december 6-án. Mellette Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a térség fideszes országgyűlési képviselői. A megyeszékhelyen január 26-án tartanak megismételt polgármester-választást, miután Borkai Zsolt polgármesteri megbízatása november 8-án lemondással megszűnt. MTI/Krizsán

Simon Róbert Balázs hangsúlyozta: olyan jól ismert, köztiszteletben álló embert jelölnek Győr polgármesterének, aki több mint 25 éve politikai közösségük tagja, 1994 óta megszakítás nélkül, már a hetedik ciklusban Győr Nádorváros városrészének egyéni választókerületben megválasztott önkormányzati képviselője.

Emellett Dézsi Csaba Andrásnak vezetői tapasztalata is van, osztályvezető főorvos a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán – tette hozzá.

Simon Róbert Balázs hozzátette: jelöltjük személye garancia lehet arra, hogy a 2006-ban elkezdett városépítő munka a következő években is folytatódjon. Szerinte az október 13-án megválasztott győri önkormányzati testületet – 16 választókerületből 15-ben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött – csak egy Fidesz-KDNP-s polgármester vezetheti eredményesen.

Az országgyűlési képviselő bejelentette azt is: szombaton mintegy négyszáz aktivistával kezdik meg a támogatói aláírásgyűjtéseket.

Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő kiemelte: a fejlesztéseknek folytatódniuk kell Győrben, ezért olyan embert jelöltek polgármesternek, aki folytatni tudja az eredményes fejlesztő munkát. Dézsi Csaba Andrást olyan embernek tartja – mondta –, aki képes valamennyi városrészt képviselni, és az elmúlt időszak vitáit, városi konfliktusait le tudja zárni, hogy újra a város fejlesztését állítsa a középpontba.

Dézsi Csaba András hangsúlyozta:

polgármesterként nyitott városházát képzel el, ahol együtt gondolkodva a győri polgárokkal, civil és szakmai szervezetekkel, valamint a különböző korosztályokat képviselő egyesületekkel újfajta stílust meghonosítva fejlesztik a várost.

A polgármesterjelölt úgy fogalmazott: "szívügyem Győr", hozzátéve, a szívcentrum létrehozásakor egyszer már össze tudta fogni a győrieket egy közös cél érdekében. Most pedig azt szeretné, hogy ez az összefogás politikai, városvezetői és városépítői szinten is megmutatkozhasson – mondta. Az is célja, hogy az összes győri városrészben új fejlesztések kezdődjenek.

Terveiről szólva elmondta azt is: tovább erősítené az önkormányzat és a megyei kórház kapcsolatát, továbbfejlesztené a sürgősségi és az alapellátás, valamint a szociális ellátások színvonalát, megújítaná a város közösségi közlekedését, valamint zöldebbé tenné Győrt.

Az előző városvezetés komoly városfejlesztő munkát végzett, ezt folytatni kell, és nem engedhető meg, hogy csatatérré váljon a város

- jelentette ki. Hozzátette: ehhez kéri mindenki támogatását, akinek hozzá hasonlóan "szívügye Győr".

Győrben január 26-án tartanak időközi polgármester-választást, mert a város október 13-án megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) megbízatása november 8-án lemondással megszűnt.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én csak a fodrászának szeretném elkérni a címét...
https://uploads.disquscdn.com/images/2b36ee89...
https://uploads.disquscdn.com/images/cd8f0981...
A Napi.hu cikke szerint Borkai kiszemelt utódja, Dézsi Csaba - civilben kardiológus, hobbiból meseíró - a Borkai-botrányba is belekeveredett győri üzletemberrel, a bukott polgármestert saját magángépén gyakran röptető Somogyi Jánossal közösen tervez piacra dobni egy konyhai mérleget.
https://uploads.disquscdn.com/images/203557bc...
A kiválasztásának kulcsszava, a narancs. Ha kiválasztják és megválasztják, akkor majd kézrátétellel is gyógyítani fog,... a városi kasszát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Én csak a fodrászának szeretném elkérni a címét...
https://uploads.disquscdn.com/images/2b36ee89...
https://uploads.disquscdn.com/images/cd8f0981...
A Napi.hu cikke szerint Borkai kiszemelt utódja, Dézsi Csaba - civilben kardiológus, hobbiból meseíró - a Borkai-botrányba is belekeveredett győri üzletemberrel, a bukott polgármestert saját magángépén gyakran röptető Somogyi Jánossal közösen tervez piacra dobni egy konyhai mérleget.
https://uploads.disquscdn.com/images/203557bc...
A kiválasztásának kulcsszava, a narancs. Ha kiválasztják és megválasztják, akkor majd kézrátétellel is gyógyítani fog,... a városi kasszát.
Shikari
Csak a Fidesz! Nem szabad teret engedni a liberális fosnak!
simmering73
@Pegero: Ez a shikari picsája? Te kis huncut.
simmering73
@Shikari: Meg fog ütni a guta.Csaxólok.
Shikari
@simmering73: :-) Szeretnéd, mi? :-)))))
Pegero
@simmering73: 20:28
Ha az övé lenne, neki címeztem volna!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:14; A fideszesek már a seggükön veszik a levegőt, mert a szájukkal a csúti zsírdisznó ánuszrózsáját nyalják. Kétharmaddal az egyharmadba!
https://cs5.pikabu.ru/images/previews_comm/20...
https://uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff17...
volvós
Kevés a fizetés a kórházban, dokikám ??? A polgimester többet tud LOPNI a Fidesz kasszából??
És hol az orvosi eskü??
Pegero
@Eladott Ország: Lóbáljad, ki tudja meddig lóbálhatod?!
https://i.imgur.com/1hpxvm7.gif...
Eladott Ország
@Pegero: Csakhogy az a büdös nagy igazság, hogy a nemzeti büszkeségünkön és az ezeréves történelmünkön kívül már mással nemigen verdeshetjük a horpadt mellünket. A győztes, sikeres csapat, a gazdasági ésszerűség a kormánypropagandán és a személyiségzavar fején kívül sehol nem mérhető. Mert el lehet törölni a létminimumot és akkor nincs szegénység, mert azt lehet mondani, hogy az ingatlanpiac trendjei nem nyújtanak hiteles képet a vagyoni helyzetről, tehát a senki által meg nem választott Európai Központi Bank kösse fel magát, de a helyzet az, hogy csórók vagyunk, egyre csóróbbak vagyunk, miközben azért fizetünk adót és 27%-os rekordáfát, hogy a Blaháról megüzenjük Brüsszelnek, hogy mi így szeretünk élni.
Az a büdös nagy helyzet, hogy 10 év alatt az unortodox gazdaságpolitikánk oda vezetett, hogy a kitartó néphülyítésbe csomagolt korrupció a régió és Európa sereghajtói közé katapultált úgy, hogy ugyanazok a fejlődési lehetőségeink voltak, mint mindenki másnak. A rendelkezésre álló források ésszerű (re)disztribúciója és a piacpárti intézkedések helyett az állampárt mindent megadóztatott, mindent központosított, mindenbe beleugatott és a házi oligarchák között oszogatta szét a monopolizált javakat. Következésképpen Putyin seggének nyaldosása közben mára ánuszrózsán fejeltük a szlovák és román gazdaságot is, ami azért nem éppen kis teljesítmény. Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
https://uploads.disquscdn.com/images/f2d52ffa...
Pegero
@Eladott Ország: tegnap, 09:57
Intézkedj, hogy megszűnjön ez az állapot!
Eladott Ország
@Pegero: Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
https://www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&f...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.