Újra szintet lép a kormány: vagy a pénzt veszik el, vagy Kásler Miklós beleszólhat, ki vezessen egy fővárosi színházat. A főpolgármester tiltakozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért nem mai mondás, hogy egyes szerepeket már a rendezői ágyon kiosztják. Erről hallott? Vagy csak a házát és a nyaralóját firtató kérdésekre keresne választ? Ezzel.
Nessy
Már teljesen elborultak a bosszúszomjtól! Idiótábbnál idiótább ötleteket iktatnak törvénybe! Nem tudom, a parlamentben valami vírus fertőz, és fidesz frakció a kormánnyal karöltve teljesen elveszti lassan a kontrollt a józan ész felett? Vagy nem adhatnak mást, csak mi lényegük?
simmering73
@Nessy: A józan eszüket már rég elvesztették, a nyájjal együtt.
namihami
Ez lesz az eredménye annak, ha a Vezér felé történő mindenáron való teljesítés- és igazodáskényszer már megállíthatatlan. Melegmálé addig igazolta a Főnök szavait, hogy már át kellett esni a ló sokadik oldalára, mert vitte a lendület.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.