A Rogán-agytröszt nagyot ment, Cochran mester elismerően morzsolhat el egy százdollárost a szeme sarkában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez kérem egyszerűen ürügy

A helyzet sem igazán klappol, de a megállapítás – röhögő, vagy legalább szégyenkező jel nélkül – az végképp bugyuta

A derék index.hu „Színház az egész világ – káprázatosat csubakkázott Kocsis Máté és a Fidesz” címmel fejti ki a véleményét. A tárgy: „a Nemzeti Kulturális Alap átalakításnak nevezett kiürítését jelentő törvényjavaslattal és a színházak elleni kormányzati (le)támadással.”
Ahogy lenni szokott magával a cikkel érdemben nem foglalkozom, csak megjegyzem vannak értékes része, csak megjegyzem, hogy az indoklás nagyon mellément.
„Gothár Péter nemrég kirobbant zaklatási ügye lett az az ürügy, amire építve Kocsis Máté, és szavai nyomán a Rogán-tárca propagandakiáltványai elkezdtek zaklatószínházazni, ami legalább olyan súlyos és primitív általánosítás, mintha a katolikus papok botrányai miatt pedofilegyházazni vagy egyes fideszes politikusok korrupciós ügyei nyomán általánosítva tolvajfideszesezni kezdene bárki.” – írja. Nos túl azon, hogy ez valójában egy igazán egyszerű ürügy nem csak a dumára, de az effektív tarolásra is, a súlyos és primitív általánosításra hozott példák erősen sántítanak.
A pedofil papok dolog valóban véleményes, bár ami azt illeti a klérus viselkedés – titkolás, eltusolás, sértődés, a bejelentő meghurcolása, etc. - egészen a közelmúltig tény kérdése, így ha a pedofilegyház kifejezés nem is korrekt, de a pedofil-simogató jelzőt megszolgálták.
Azonban a tolvajfideszes az precíz és kiérdemelt, hogy majd azt mondjam megszolgált, jelző. S nem csak azért, mert – az katolikus egyházhoz hasonlóan pátyolgatja az enyveskezű potentátjaikat, de – mint az orosz sporthivatalok a doppingot – államilag szervezik is a korrupciót! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.