Andy Vajna özvegye korábban azt mondta, csak a lúzereknek nem telik gyémántra.

November 25-én a Fővárosi Törvényszék elrendelte a kisebbségi tulajdonos Vajna Tímea miatt ismertté vált gyémántkereskedő cég, a Dorottya Diamond Palace Kft. felszámolását – derül ki cégbírósági iratokból.

A 24.hu szerint az ékszerkereskedés már augusztusban sem állt jól,

kongott az ürességtől, bejáratánál pedig csak egy jókora lakat várta az érdeklődőket.

Emellett még mindig nem adták le a tavalyi évre vonatkozó beszámolót, aminek a határideje május 31. volt.

A Dorottya Diamond Palace Kft. az Opten adatai szerint négy éve indult, négy alkalmazottal, ez a szám később tizenhattra nőtt. A legtöbben 2016 szeptemberében dolgoztak az üzletben, tavaly viszont már tizenketten, az idei áprilisi tízfős létszám pedig májusra lenullázódott, mindenkit elküldtek.

A 24.hu emlékeztet:

a cég indulása többször is heves indulatokat váltott ki az emberekből, miután Vajna Tímea méregdrága ruhában hangoztatta, hogy reméli, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra, a gyémánt pedig örök.

A Facebookra kiírt bejegyzésen többen felháborodtak, Vajna ugyanakkor rákontrázott, és azt írta, szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, mert egy nőnek igenis szüksége van gyémántra.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Timea Vajna

(24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vajna Tímea nem a sors kiszámíthatatlan kegyetlensége folytán lett az, ami. Megdolgozott érte és naponta megdolgozik. Önként mászott fel a közfigyelem talapzatára és foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ott is maradjon. Mindent képvisel, ami ellenszenvet válthat ki az emberekből. Nem azért, mert egy jóval idősebb párt választott magának, ez önmagában nem ok semmire. Magánügy. Ahogy magánügy az is, hogy szép, vagy csúnya, gazdag, vagy szegény, a Bahamákon nyaral, vagy Hejőpapiban szedi a hullott gesztenyét. Senkit nem érdekel. Vajna Tímea jelkép, ő tette azzá önmagát a naponta pofánkba tolt fotókkal, a félmeztelen vergődésekkel, az aranylemez zabálással, a luxusautóból vigyorgással.
Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
civilhetes.net/sites/default/files/styles/large/public/kepek/vajna-timea-arany_0.jpg?itok=j3NM_87G
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Dr plágium: Keres magának egy másik sok pénzes öreget! Egész elképesztő, mennyi hiú pénzes hapsi van! Fog találni :-)
namihami
@JAJMÁR: Szerintem ez már kénytelen lesz abból megélni, amit a Télapóról leakasztott.
Mert: Odakint azért nagyságrenddel nagyobb a konkurencia és a felhozatal. Itthon pedig a Vajna-név a társaság részére már túlzottan lejáratott. Annyira blamás, hogy már ide se felel meg.
Biztos felpolírozzák még itthon is, kinn is, de (szerintem) már nem lesz tulajdonosa. És Amerikában nem talál már olyan hülyét, aki ilyen jó házassági szerződéssel még elvenné.
Dr plágium
@JAJMÁR: Szerintem nem, a piac képes vénemberek 20-25 éveseket keresnek, ez a lotyó már elmúlt 35 is.
görbetükör
"Boldog ember az, a ki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül;"
teuton
Na ez az, amihez ez az "üzletasszony" ert: szopas...
Lepényleső
...vagy azoknak akiknek van némi gátlása,mire van gusztusa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.