A tettes korábban is többször mondogatta, hogy le kellene szúrni a tanárnőt.

Megdöbbentő oka van annak, miért rántott kést a tanárára a 17 éves győri középiskolás. A Blikk a fiú egyik rokonától úgy értesült: a fiú rettegett, hogy tanulmányi átlaga 4,5 alá esik, és akkor a délutánjait tanulószobán kell töltenie.

Teljesen ledöbbentünk, azt mindig tudtuk, hogy fontos számára, hogy jól teljesítsen. Ám azt soha nem gondoltuk volna, hogy ennyire képes bedühödni. A szüleinek soha nem kellett őt noszogatni azért, hogy tanuljon, ő maga választotta, saját magát hajszolta

– mondta névtelenséget kérve a fiú rokona.

A tanárnő teljesen gyanútlan volt, meg sem fordult a fejében, hogy megtámadják

A lap információi szerint a fiatal átlagos, normális családban nőtt fel egy Veszprém megyei kisvárosban. Általános iskolában is jó tanuló volt, a reál tantárgyakon kívül a zene érdekelte, a kedvenc hangszere a trombita volt. Középiskolába Győrbe került, ahol kollégiumban lakott. Szerda délelőttig átlagos, sőt inkább jó diáknak számított, mindaddig, amíg olyat tett, ami az egész országot felháborította: óra közben megkéselte a tanárát.

Korábban is többször mondogatta, hogy le kellene szúrni a tanárnőt, de mi mindig azt hittük, hogy ezek csak üres szavak. Szerda reggel azt mondta, ne tanuljunk fizikára, meg a többi órára, elintézi, hogy ne írjunk semmiből

– árulta el a Blikknek a diák egyik osztálytársa.

Óra előtt még a fülhallgatóját is odaadta valakinek, mondván, neki már nem lesz szüksége rá. Aztán kivitte a tanárnőnek a füzetét, hogy ellenőrizze a benne lévő feladatot

– részletezte a tanuló.

Megdöbbentő okból késelte meg tanárát a győri középiskolás

A lap szerint

a fiatal beállt a tanárnő mögé és úgy csinált, mintha ököllel meg akarná ütni a pedagógust. Ám ütés helyett a zsebéből előhúzta a kést, és hátba szúrta vele a tanárnőt.

A tanulmányi versenyeken remekelő fiúról senki nem hitte, hogy agresszív tud lenni

Amikor látta, hogy mindenki halálra rémült, annyit mondott, hogy ne féljünk, mert minket nem akar bántani

– tette hozzá a diáktárs.

A nő a földre esett, s a dulakodásban a kezén is megsérült, a tanártársak mentették ki, miközben a fiú a pedagógus székében ülve várta a rendőröket. Élettársától úgy tudjuk, a tanárnő még nincs jól, de állapota stabil, karját megoperálták.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Hát ez bizony előre megfontolt szándékú emberölési kísérlet. Ráadásul mázlija van mindkét félnek, hogy nem lett halálos a szúrás.
A sok enyhítő körülméy ellenére akár öt év guggolás is lehet belőle.
Jozefina
Hát minumum öt évet megérdemel, majd odabent mózesra tanítják a többiek!!!
Felháborító, hogy a társai sem jelezték a tanároknak, hogy mit tervez ez a diák!!!
Nem kell ide migráns, főlösleges a riogatás vele. Naponta fordulnak elő erőszakos cselekedetek orbániában!!!??
kakambuki
Amiről írok megtörtént, régen volt már! Kedves jó Barátom, ezenkívül még évfolyam, tankör és szoba és katona társam is egykoron a felsőt tízbe tartozott. Egyike volt annak a nyolc-tíz főnek a kétszáztíz fős évfolyamból akiknek sosem volt uv-juk, négyesnél rosszabb jegyük, egyszóval nekik ment a verkli tagadhatatlanul. Népköztársasági ösztöndíjat is kapott háromezer Ft-ot havonta amit az utolsó petákig hazaküldött idős szüleinek. Ennek ellenére néha velünk jött téglát rakodni Kelenföldre vagonból, vagy a sasadi úti úri negyedbe trógerolni az építkezésekhez hétvégeken, de a lényeg nem ez volt. Az érintett tanszék oktatói megtudták hogy még sosem mulasztott az illető szaktárgyból jelesnél rosszabb jegye sosem volt de másokból sem. Gondolták csinálnak egy kis murit brahiból. Írásbeli vizsga dolgozatáról azt mondták neki előzetesen hogy sajnos lepontozták a dolgozatát amit ő meghökkenve majd bánatosan vett tudomásul. Ez volt az egyetlen hármas osztályzata amióta tanult az illető helyen, illetve hát lett volna mert nem az volt lényegében csak azt mondták neki róla, meg azt hogy olyan nehéz volt a feladat hogy neki is csak ennyire telt belőle. Aztán másnap jött a helyesbítés és ugyanolyan "szürke jeles" lett a dolgozata mint a többi előtte illetve utána is mindig ahogy emlékezem rá! Mélyen vallásos ember volt, nem győztem csodálni a türelmét és nyugalmát ahogy napi dolgait intézte. Tanulmányai végeztével műszaki doktori fokozatot szerzett a karon. A kamu hármasért pedig senkibe nem akart kést vágni, csak mosolygott az ugratáson. Régen volt már.
Oposit
Majd egy 140 kilós Kingkong a börtönben támogatja minden pillanatát. Lehet lesz idő megtanulni még jobban bánni a késsel a benti fiúktól.

A gyerek karrierje ezzel a cselekedettel más irányba indult.

A tanárnő meg jobban teszi, ha azonnal más munkahely után néz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.